Vetovihje: Kanada – Team Europe 27.9.2016

Jääkiekon World Cupiin ei saatu unelmafinaaleja, mutta yksi yllätysfinalisti saatiin, kun Euroopan yhdistelmäjoukkue haastaa ensi yönä Kanadan.

BW eSports FI €100 welcome

Joku ehti jo todeta, että edessä ovat ”finaalit, joita kukaan ei olisi halunnut”.

Team Europen finaalipaikka on paitsi jättiyllätys myös jotain, mitä turnauksen järjestänyt NHL ei olisi toivonut. Suomen kannalta lohdullista on, että myös Venäjä, Ruotsi ja Yhdysvallat alisuorittivat ja pettivät odotukset pahasti.

Peli on kuitenkin peliä, ja keinotekoisella yhdistelmäjoukkueella voi nähtävästi pärjätä. Toisaalta myös World Cupin turnausjärjestelmää voidaan tarkastella kriittisesti, sillä sattumalle jäi ehkä sittenkin liikaa sijaa.

Kanadan näytöstä 

Jääkiekon ystävälle parasta turnauksessa on toisaalta se, kun ottelulla on merkitystä. Mestaruus ratkaistaan paras kolmesta -systeemillä, joten tarjolla saattaa olla jopa kolme intensiivistä loppuottelua.

Toisaalta Kanada on ollut niin ylivoimainen, ettei sen ykkössuosikin asema ole missään vaiheessa ollut uhattuna. Kotiyleisöä on totisesti hellitty. Alkulohkossa Kanada kaatoi Euroopan 4-1, ja tähän mennessä vaahteranlehtipaidat ovat olleet parempia jokaisessa neljässä ottelussaan vähintään kahden maalin erolla.

Me uskommekin, että joukkueiden välinen tasoero käy selväksi jo avausfinaalissa. Pelivalintamme on Kanada -2,5 maalia (asian handicap) Pinnaclen kertoimella 1,85. Kerroin on markkinoiden paras.

Avaa pelitili Pinnaclelle ja nappaa markkinatoppi itsellesi!

Vetovihje:  Kanada -2,5 maalia (asian handicap)
Kerroin:  1,85
Peliyhtiö:  Pinnacle
Kohde sulkeutuu:  Keskiviikon vastainen yö klo 03.00
TV / stream:   Viasat Jääkiekko