Vetovihje: Manchester United – Zorya 29.9.2016

Manchester United kohtaa Eurooppa-liigassa ukrainalaisen Zoryan, eikä suosikista ole epäselvyyttä. 

BW eSports FI €100 welcome

Eurooppa-liiga ei sijoittune José Mourinhon ja Manchester Unitedin prioriteettilistalla kovin korkealle, vaan fokus on keskitetty paremminkin Valioliigaan. Toki kaikki menestys Euroopan kakkosturnauksessakin on tervetullutta, mutta hampaat irvessä ManUn ei tarvitse voittoja hakea.

Tänään Old Traffordilla asettuu vastaan ukrainalainen Zorya. Seura ei ole onnistunut haastamaan maansa terävintä kärkeä, mutta viime kausi tuotti kuitenkin nelossijan ja lopultapaikan Eurooppa-liigassa. Yhdeksän sarjaottelua ovat tuottaneet toistaiseksi saldon 6-2-1, joka oikeuttaa kakkossijaan.

Alipeli kokeiluun

ManU on katsottu selväksi suosikiksi, ja ehkä liiankin selväksi. ”Punaiset paholaiset” hävisivät avauksensa, kun hollantilainen Feyenoord oli kotonaan parempi maalein 1-0. ManU kierrätti miehistöään tuolloin ja jatkaa tänään varmasti samoilla linjoilla.

Zlatan Ibrahimovicin raportoitiin ensin olevan sivussa, mutta uusimpien tietojen mukaan hän olisi mukana, ja toistaiseksi vain Anthony Matrialin mukanaolo on epävarmaa.

Zorya pelasi avauksessaan kotona Fenerbahcea vastaan, ja varsinkin puolustuspeli toimi hienosti. Johto kuihtui 1-1-tasapeliksi vasta 96. minuutilla, kun turkkilaiset onnistuivat maalinteossa.

Me uskomme, että varamiehinen ja vain puoliksi motivoitunut ManU ei pääse tänään helpolla, kun vieraat ajavat bussin maalin eteen. Lisäksi näistä asetelmista on pitkä matka kotijoukkueen maalille Old Traffordin kirkkaissa valoissa.

Pelivalintamme on alle 3,0 maalia ComeOnin kertoimella 2,02. Panos palautuu tasan kolmella maalilla.

Talleta kymppi ComeOnille – pelaa viidellä!

Vetovihje: Alle 3,0 maalia
Kerroin: 2,02
Peliyhtiö: ComeOn! (300 tai 10/50 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Torstai 29.9. klo 22.05
TV / stream:  Nelonen Pro 2 ja Ruutu-palvelu