Vetovihje: RB Leipzig – Augsburg 30.9.2016

Bundesliigan sensaatiojoukkue RB Leipzig isännöi Augsburgia, ja edessä lienee viihdyttävä mittelö.

BW eSports FI €100 welcome

Sarjanousijat ovat usein kovassa iskussa kauden alussa, koska virtaa riittää ja pelkkä näytönhalu kantaa pitkälle. Lisäksi vastustajille uusien tulokkaiden kujeet ovat vielä vieraat. RB Leipzig on ylittänyt odotukset selvästi, sillä viidestä ottelusta on kasassa saldo 3-2-0.

Bundesliigan viime kauden putoamistaistelu oli äärimmäisen tiukka, kun peräti kuusi joukkuetta oli vaaravyöhykkeellä vielä ennen päätöskierrosta – Augsburg oli yksi näistä. Lopulta joukkue päätyi kuitenkin sijalle 12, mutta nyt moni on povannut sille putoamista.

Isäntien laitapakki Lukas Klostermann on sivussa varmasti, Emil Forsberg mahdollisesti. Vierailta Dominik Kohr saattaa olla sivussa. Ei isompia raportoitavia siis tältä osin.

Verkot heilumaan

Leipzig on esittänyt iloista hyökkäyspeliä alkukaudesta, eikä Augsburgin tasoinen vastustaja hae pisteitä helpolla Red Bull Arenalta.

Toisaalta Augsburg on kuitenkin vahva vierailija, sillä viime kaudella se oli selvästi parempi matkapeleissään. Tämän kauden saldona kahdesta vierasottelusta on voitto ja tasapeli. Augsburg mielellään kyttää ja kontraa.

Ja kun isännät hyökkivät eteenpäin ilman taka-askelia, verkot voivat hyvinkin heilua molemmissa päissä. Pelivalintamme on ”molemmat joukkueet onnistuvat maalinteossa” liki tuplakertoimella.

Tallenna kymppi ComeOnille – aloita pelaaminen viidellä!

Vetovihje: Molemmat joukkueet onnistuvat maalinteossa
Kerroin: 1,95
Peliyhtiö: ComeOn! (300 tai 10/50 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Perjantai 30.9. klo 21.30
TV / stream:  Eurosport 2