Vetovihje: Udinese – Lazio 1.10.2016

Lazio nousisi voitolla Serie A:n kärkikolmikkoon, mutta kotijoukkue Udinesella lienee lauantai-iltana toisenlaiset suunnitelmat.

BW eSports FI €100 welcome

Italian Serie A:ta on pelattu kuusi kierrosta, ja tilanne sarjassa on yhä tasainen. Keskikasti on laaja, ja piste-erot joukkueiden välillä ovat yhä pienet. Siitä kertovat näidenkin joukkueiden sijoitukset, sillä Udinese – sijalla 14 – on kerännyt seitsemän pinnaa. Viitossijaa hallussaan pitävällä Laziolla niitä on kymmenen.

Voitolla siis ponkaisee sarjassa aimo harppauksen eteenpäin, ja toisaalta tappiolla putoaa monta pykälää alemmas.

Udinese on menettänyt Antonio Di Natalen lähdön vuoksi paljon siitä iskukyvystä, joka auttoi sitä tarjoamaan tasapäisen vastuksen Italian suurseuroille. ”Zebrette” taisteli taannoin jatkuvasti Mestarien liigan paikasta, mutta nyt noista ajoista on vierähtänyt jo aikaa.

Udinesesta ei siis oikein tiedetty, mitä joukkueelta voi odottaa, joten kausi voi tuottaa oikeastaan minkälaisen loppusijoituksen tahansa. Nyt kokonaissaldo on 2-1-3. Viimeksi Sassuolo oli parempi maalein 1-0.

Lazio on pärjännyt aavistuksen paremmin, sillä saldo on käänteinen 3-1-2. Alkukausi on sujunut periaatteessa hyvin, ja alla on 2-0-kotivoitto Empolista, mutta varsinkin vierasotteluissa Simone Inzaghin ryhmää on vaivannut epätasaisuus.

Lazio suosikki, isännilläkin sanottavansa

Kolmesta viime ottelusta vain pisteen saalistaneelle Udineselle kausi saattaa koitua hankalaksi. Ei oikeastaan yllättäisi, vaikka joukkue löytäisi itsensä taistelmassa lopulta sarjapaikastaan yhdessä Crotonen ja Pescaran kaltaisten joukkueiden kanssa.

Lazio päätynee sarjan ylempään puoliskoon, ja voitto tänään nostaisi roomalaiset kärkikolmikkoon. Udinese ei ole lyönyt Laziota kotonaan sitten kevään 2013, joten kotivoitto ei vaikuta todennäköiseltä.

Itsemme näemme, että paras pelikohde on kuitenkin ”molemmat onnistuvat maalinteossa”. Udinese on heiluttanut verkkoa kaikissa kolmessa syksyn kotipelissään, ja toisaalta Lazio ennalta vahvempana osunee vähintään kerran. Kymmenen tehtyä maalia kuudessa ensimmäisessä pelissä on lupaava saldo.

Talleta kymppi ComeOnille – aloita pelaaminen viidellä!

Vetovihje: Molemmat joukkueet onnistuvat maalinteossa
Kerroin: 1,80
Peliyhtiö: ComeOn! (300 tai 10/50 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Lauantai 1.10. klo 21.45
TV / stream:  Bet1234, Unibet