Vetovihje: Celta Vigo – Barcelona 2.10.2016

Kovavireinen Celta Vigo isännöi sunnuntai-illan kotiottelussaan Barcelonaa, mutta riittävätkö paukut yllätykseen?

BW eSports FI €100 welcome

Celta Vigon peli alkaa hiljalleen asettua uomiinsa, mutta kauden kehno startti näkyy yhä sijoituksessa. Alla on kaksi peräkkäistä voittoa La Ligassa – ja yksi Eurooppa-liigassa – ja sarjassa kasassa on seitsemän pinnaa kuudesta ottelusta. Sijoitus löytyy sarjan alemmasta puoliskosta, mutta hissi nousee kerros kerrallaan ylöspäin.

Barcelonan peli kulkee perinteiseen tyyliin. Real Madrid kuitenkin johtaa sarjaa pisteen erolla. Toistaiseksi syksyn ainoa sukellus nähtiin syyskuun puolivälissä, kun Barca taipui 1-2 sarjanousija Deportivo Alavésille – ja vieläpä Camp Noulla! Suorasta ykkösestä oli tarjolla kerroin 1,05, mikä kertoo tuolloisesta asetelmasta kaiken.

Molemmilta joukkueilta on tänään ykköstykki poissa, kun Celta Vigon Fabián Orellana ja Barcelonan Leo Messi jättävät ottelun väliin. Jälkimmäisen poissaolo ei ole kuitenkaan sataprosenttisen varma.

Vierasjoukkue vahvempi

Tätä voisi pitää Celta Vigolle ihanteellisena ajankohtana kohdata Barcelona, kun alla on kolme voittoa ja viisi tappiotonta ottelua. Celtan ohjelma on kuitenkin ollut helpohko. Lisäksi huili on jäänyt lyhyeksi, sillä Celta pelasi Panathinaikosia vastaan torstaina, vaikka 2-0-voitto ottelusta tulikin. Barcelona on saanut levätä pitempään.

Barcelona haki täyden potin Borussia Mönchengladbachilta hiukan moitittavallakin esityksellä. Sitä ennen Sporting Gijón taipui katalaaneille 0-5-lukemin. Messin poissaolo ei siis näy missään.

Tasoero on niin selvä vieraiden eduksi, että pelivalintamme on Barcelona -1,5 maalia (asian handicap) Unibetin kertoimella 2,23.

Avaa pelitili Unibetille ja lunasta 100+10 euron bonus!

Vetovihje: Barcelona -1,5 maalia (asian handicap)
Kerroin: 2,23
Peliyhtiö: Unibet (100+10 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Sunnuntai 2.10. klo 21.45
TV / stream:  Bet1234, Unibet