Vetovihje: KalPa – Djurgården 4.10.2016

KalPa avaa Champions Hockey Leaguen pudotuspelit ruotsalaista Djurgårdenia vastaan kotonaan Kuopiossa. Maaleilla tuskin mässäillään.

BW eSports FI €100 welcome

Suomalaisjoukkueiden menestys CHL:ssä ei ole ollut aivan ruotsalaisten veroista, mutta toki kotoisilla liigaseuroillakin on pyyhkinyt koko maanosan mittakaavassa hyvin. Mukana on 32 eurooppalaista huippujoukkuetta. Liigasta mukana ovat KalPa, Kärpät, TPS, HIFK, Lukko, JYP, Tappara ja SaiPa.

KalPa eteni jatkoon tasaisesta alkulohkostaan toisena joukkueena, ja kuopiolaiset kohtaavat pudotuspelien avauskierroksella ruotsalaisen Djurgårdens IF:n. Kotijoukkue saa otteluun tärkeän lisän, kun joukkueen kakkossentteri Balazs Sebok on toipunut pelikuntoon.

Liigassa joukkue on kerännyt 12 pistettä, mikä oikeuttaa seiskasijaan. Alkukausi on sujunut kokonaisuutena varsin hyvin.

Djurgårdenin tilanne on toisenlainen. Tukholmalaisilla on kasassa vasta kolme pistettä neljästä ottelusta, ja alla on kolmen tappion putki. Etenkin hyökkäyspeli ontuu pahasti, vaikka alakerta onkin ollut tiivis (maaliero 7-12).

Katso ottelu suorana ja ilmaiseksi UnibetTV:stä!

Ensimmäinen kahdesta

CHL:n pudotuspelijärjestelmän ansiosta kumpikaan ei ole vielä pakkovoiton edessä, vaan lopullista ratkaisua voidaan yrittää ensi viikolla Tukholmassa. KalPa joka tapauksessa lähtisi reissuun mieluiten voitto taskussaan.

Pekka Virran KalPa tunnetaan hyvin organisoituneena joukkueena, joka on päästänyt neljässä kotiottelussaan vain kuusi osumaa. Toisaalta KalPa ei itsekään juuri mässäile osumilla.

Pelivalintamme onkin alle 4,5 maalia Pinnaclen kertoimella 2,12. Se on markkinoiden ylivoimaisesti paras.

Avaa pelitili Pinnaclelle ja nappaa markkinatoppi itsellesi!

Vetovihje:  Alle 4,5 maalia
Kerroin:  2,12
Peliyhtiö:  Pinnacle
Kohde sulkeutuu:  Tiistai 4.10. klo 19.00
TV / stream:   UnibetTV