Vetovihje: HPK – Jukurit 5.10.2016

Liiganousija Mikkelin Jukurit matkaa tänään Hämeenlinnan Pallokerhon vieraaksi. Jatkaako sarjatulokas ennakkoluulottomia otteitaan?

BW eSports FI €100 welcome

Liigassa pelataan keskiviikkona kaksi ottelua, kun Ässät isännöi Sportia ja HPK Jukureita. Me keskitymme näistä jälkimmäiseen, joka vaikuttaa oivalta vetokohteelta.

HPK on aloittanut kauden keräämällä kuudesta ottelusta kahdeksan sarjapistettä. Voittoja Kerho on ottanut kolme, joista yhden varsinaisella peliajalla. Kaiken kaikkiaan hämeenlinnalaiset ovat saaneet tekemiseensä selvästi uutta ryhtiä sen jälkeen, kun Antti Pennanen tarttui puikkoihin. Pennanen palasi Hämeenlinnaan nimenomaan Mikkelistä, missä hän valmensi Mestis-Jukureita.

Nyt mikkeliläisiä valmentaa Risto Dufva, joka on suojatteineen yllättänyt kaikki. Jukurit komeilee sarjataulukossa viidentenä kerättyään kuudesta ottelusta kaksitoista pistettä. Kaikki neljä voittoa ovat tulleet varsinaisella peliajalla – kahdesti kotona, kahdesti vieraissa.

Cornet paha menetys Kerholle

HPK kärsi kovan takaiskun viikonloppuna, kun kanadalainen Philippe Cornet sai kiekon kasvoihinsa. Kultakypärä onkin sivussa nelisen viikkoa. Kerhon maalinteko on tuottanut ajoittain hankaluuksia, joten Cornetin poissaoloa on hankala paikata.

Toisaalta Jukureilta on löytynyt yllättävän mukavasti iskuvoimaa, ja toisaalta koko paketti on rakennettu pitävän maalivahtipelin varaan. Molemmat tähänastiset vierasottelut (Ässät 2-3 ja HIFK 1-2) tuottivat niukat Jukureille niukat voitot, mikä osoittaa, ettei nousijajoukkue ole tullut pääsarjaan kumartelemaan ketään.

Tänään HPK onkin katsottu yllättävän selväksi ennakkosuosikiksi siihen nähden, että esimerkiksi kehnosti kautensa aloittanutta Lukkoa vastaan hämeenlinnalaisjoukkue oli todella suurissa vaikeuksissa.

Lyödään kupongille Jukurit +0,5 (asian handicap) Pinnaclen kertomella 1,94.

Avaa pelitili Pinnaclelle ja nappaa markkinatoppi itsellesi!

Vetovihje:  Jukurit +0,5 (asian handicap)
Kerroin:  1,94
Peliyhtiö:  Pinnacle
Kohde sulkeutuu:  Keskiviikko 5.10. klo 18.30
TV / stream:   Nelonen Pro ja Ruutu-palvelu