Vetovihje: Islanti – Suomi 6.10.2016

Huuhkajat on matkannut kesän EM-kisojen sensaatiojoukkue Islannin vieraaksi. Onnistuuko Suomi nappaamaan MM-karsintojen avausvoittonsa?

BW eSports FI €100 welcome

Huuhkajat sai taannoisiin EM-karsintoihin unelmalohkon, mutta totaalinen epäonnistuminen vei uskon suomalaiseen maajoukkuejalkapalloon vuosiksi eteenpäin. Tämänkertaisissa MM-karsinnoissa koitti paluu arkeen, kun lohkossa on jälleen kovia ja suoraan sanottuna ylitsepääsemättömiä vastustajia. Paikasta lopputurnauksessa on turha haaveilla.

MM-karsinnat käynnistyivät Turussa 1-1-tasapelillä Kosovoa vastaan, ja sitäkin tulosta saattoi pitää pettymyksenä. Suomi lukeutuu huippufutiksessa Euroopan lilliputteihin, eikä uusi päävalmentaja Hans Backe ole saanut kurssia kääntymään; avausvoitto ruotsalaisen alaisuudessa on yhä ottamatta!

Islanti vastasi jättiyllätyksestä niin EM-karsinnoissa kuin kesän lopputurnauksessakin. Piskuinen saarivaltio pudotti Englannin jatkosta, ja tie nousi lopullisesti pystyyn vasta turnausisäntä Ranskaa vastaan. Fyysinen ja suoraviivainen pelitapa tuottaa tulosta, ja yhä useampi islantilaispelaaja on noussut koviin eurosarjoihin.

MM-karsinnat käynnistyivät vierasottelulla Ukrainaa vastaan. Tämä päättyi 1-1, vaikka voittokaan ei jäänyt kauaksi.

Ei epäilyksiä paremmuudesta

Tänään Islanti pelaa ensimmäisen kotiottelunsa kesän EM-kisojen jälkeen, ja Reykjavikissa katsomot taatusti pullistelevat. Lars Lagerbäck ei ole enää päävalmentajana, mutta ehti kuitenkin iskostaa joukkueeseen menestymisen kulttuurin. Islannille ennakkosuosikin asema on suhteellisen uusi, mutta Suomen kaltaista joukkuetta vastaan tasoeron pitäisi olla selvä.

Huuhkajille maalinteko on tuottanut huomattavia ongelmia. Tänään Joel Pohjanpalo jättää vieläpä ottelun väliin.

Oma pelivalintamme on siis Islannin voitto ComeOnin kertoimella 1,74.

Talleta kymppi ComeOnille – pelaa viidellä!

Vetovihje: 1×2 ykkönen, Islanti voittaa
Kerroin: 1,74
Peliyhtiö: ComeOn! (300 tai 10/50 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Torstai 6.10. klo 21.45
TV / stream:  Yle TV2 klo 21.00