Vetovihje: Skotlanti – Liettua 8.10.2016

Skotlanti pelaa MM-karsintojen kotiavauksensa lauantaina Liettuaa vastaan – ja säkkipilli soittaa voittosävelmää.

BW eSports FI €100 welcome

Maltalta haettu 1-5-voitto tarjosi Skotlannille lentävän lähdön näihin karsintoihin. Toki vastustaja oli lohkon heittopussi ja koko Euroopan heikoimpia, mutta murskavoitolla on aina hyvä aloittaa.

Liettualla ei katsota olevan mahdollisuuksia edetä MM-karsinnoista jatkoon. Malta on toki heikompi, mutta Skotlantiin ja etenkin lohkon suosikkeihin Slovakiaan ja Englantiin tasoeroa on monta pykälää.

Liettualle jäi katkera jälkimaku avauksesta, sillä se johti kotiottelua Sloveniaa vastaan 2-0 vielä 77. minuutilla. Tasoitus tuli lopulta 93:nnella. Syynä oli joko epäonni tai keskittymisen herpaantuminen – tai sekä että.

Selvä kotivoitto

Skotlanti on kaksikosta selvästi parempi ja kova kotonaan. Yksi skottien avainhahmoista lienee Robert Snodgrass, Hull City, joka paukutti avauksessa hatullisen ja janoaa lisää osumia. Mahdollinen maalintekijä?

EM-karsinnoissa Skotkanti löi kotonaan Georgian, Irlannin ja Gibraltarin. Saksaa vastaan tuli tappio ja Puokan kanssa tasapeli.

Liettualla on ulkomailla pelaavia ammattilaisia, mutta Huuhkajien tapaan pienissä sarjoissa tai rooleissa. Joukkueella on usein vaikeuksia vieraissa, ja alla onkin yksitoista voitotonta vierasottelua. Viimeksi Malta oli parempi 2-0 ja Viro 1-0. Edellinen voitto tuli San Marinosta.

Tasoero on selvä. Pelivalintamme on Skotlanti -1,0 maalia (asian handicap) Unibetin kertoimella 1,81.

Avaa pelitili Unibetille ja lunasta 100+10 euron bonus!

Vetovihje: Skotlanti -1,0 maalia (asian handicap)
Kerroin: 1,81
Peliyhtiö: Unibet (100+10 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Lauantai 8.10. klo 21.45
TV / stream: Ottelua ei nähdä Suomen televisiossa