Vetovihje: Suomi – Kroatia 9.10.2016

Huuhkajien matalaliito jatkuu

Huuhkajille tarjoutuu nopeasti mahdollisuus kuitata katkera Islanti-tappio. Tampereella kohdattava Kroatia on kuitenkin äärimmäisen hankala kaadettava joukkueelle, jonka itseluottamus on pohjalukemissa.

BW eSports FI €100 welcome

Hans Backen luotsaama Suomi kärsi henkisesti todella musertavan tappion Islannissa, kun 1-2-vierasjohto kääntyi viime hetkillä tappioksi. Huuhkajat pelasi muuten varsin hyvin, mutta lopussa ote kirposi, ja tuomarit huolehtivat lopusta.

Pistetili on aiemman Kosovo-tasurin myötä sentään avattu, mutta toinen ex-jugoslaavi Kroatia on toistaiseksi pahin vastus. Joukkue kaatoi Kosovon tennislukemin 6-0. Sitä ennen avauksessa tuli 1-1-kotitasuri Turkin kanssa.

Pelkkä hyvä yritys ei riitä

Suomi on taantunut heittopussiksi kansainvälisessä jalkapallossa, joten voittajasta ei pitäisi olla tänään epäselvyyttä. Kroatialla on todella hyvä ryhmä, ja joukkue on maanosan kärkipäätä. Olisi yllätys, ellei illan vierailija etenisi lohkosta jatkoon.

Jos Islanti-pelin katastrofaalinen loppu unohdetaan, Suomen esitys ei ollut lainkaan hassumpi. Joukkueen itseluottamus on kuitenkin aivan nollissa, eikä kolme päivää riitä mitenkään kurssin kääntämiseen.

Kroatialta ovat toki Ivan Rakitic ja Luka Modric sivussa, mutta Kroatia tuli toimeen ilman heitä viimeksikin. Ryhmässä riittää kyllä leveyttä.

Pelivalintamme on Kroatia -1,0 maalia (asian handicap) Unibetin kertoimella 1,89. Panos palautuu maalin vierasvoitolla.

Avaa pelitili Unibetille ja lunasta 100+10 euron bonus!

Vetovihje: Kroatia -1,0 maalia (asian handicap)
Kerroin: 1,89
Peliyhtiö: Unibet (100+10 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Sunnuntai 9.10. klo 19.00
TV / stream: Yle TV2 klo 18.30