Vetovihje: Ottawa – Toronto 12.10.2016

NHL-kausi starttaa tästä!

NHL-kauden 2016-17 avauskamppailu on sataprosenttisen kanadalainen, kun Ottawa saa vieraakseen Toronton. Kauden ensimmäinen ottelu on aina arvoituksellinen – kuten tämäkin.

BW eSports FI €100 welcome

Ja kuinka tätäkin on jälleen odotettu!

Usean kuukauden mittaisen kesätauon jälkeen on jälleen aika pyöräyttää käyntiin uusi NHL-sesonki. Avausmatsissa mittaa toisistaan ottavat Ottawa Senators ja Toronto Maple Leafs.

Tässä vaiheessa kautta on aina vaikea sanoa varmaksi, mikä joukkueiden tila on. Toki joitakin signaaleja on havaittavissa esimerkiksi harjoitusotteluiden, terveystilanteen sekä kokoonapanojen muutosten pohjalta. Osviittaa voi ottaa myös joukkueiden aiemmista kohtaamisista.

Maaleilla ei mässäillä

Isännillä on selvä tilastoetu puolellaan, sillä Ottawa on ollut kaksikosta pitkään niskan päällä. Senatorsilla on alla kokonaiset kuusi peräkkäistä voittoa, kun mukaan lasketaan päättyvän harjoituskauden kaksi kohtaamista.

Ottawan Clarke McArthur saa odotella vielä sivussa aivotärähdyksensä takia, ja Mark Stonen tilanne on epävarma.  Torontolta pelin jättävät väliin Josh Leivo ja Stephan Robidas, ja jokunen ukko kärsii pikkuvammoista. Heihin lukeutuvat muun muassa Tyler Bozak ja maalivahti Frederik Andersen.

Harjoituskausi on mennyt molemmilla joukkueilla hiukan ailahtelevasti. Tämä ei ihmetytä sikäli, että syksy on ollut rikkonainen lähinnä World Cupin takia. Se voidaan joka tapauksessa sanoa, että kumpikaan joukkue ei ole säväyttänyt hyökkäyspelin osalta.

Avausotteluissa harvemmin nähdään maalijuhlia, mikä on luonnollista sikäli, että joukkueiden peli hakee vielä itseään. Tästä syystä pelivalintamme on alle 5,0 maalia Unibetin kertoimella 2,23. Tasan viidellä maalilla panos palautuu.

Avaa pelitili Unibetille ja lunasta 100+10 euron bonus!

Vetovihje:  Alle 5,0 maalia
Kerroin:  2,23
Peliyhtiö:  Unibet (100+10 euron bonus)
Kohde sulkeutuu:  Torstain vastainen yö klo 02.00
TV / stream:   Viasat Hockey ja Viaplay