Vetovihje: KooKoo – HPK 14.10.2016

KooKoo on katsottu yllättävän selväksi suosikiksi HPK:ta vastaan siihen nähden, että kotijoukkueen vire on ollut laskussa ja vierailija porskuttaa voittoputkessa.

BW eSports FI €100 welcome

Liigassa pelataan perjantaina kaksi ottelua, kun Sport isännöi Jukureita ja KooKoo HPK:ta. Me poimimme tarkasteluun viimeksi mainitun, sillä vedonlyönnillisesti ottelu vaikuttaa mielenkiintoiselta.

KooKoo jumittaa tällä hetkellä pahnanpohjimmaisena, kun yhdeksästä ottelusta on kertynyt seitsemän pistettä. Voittoja varsinaisella peliajalla on vasta yksi, ja sekin tuli avauskierrokselta. Kehnoihin otteisiin on kaksi merkittävää syytä; Hakusessa ollut viisikkopeli on näistä yksi ja ykkösveskari Juha Järvenpään loukkaantuminen toinen.

KooKoolla on alla viiden ottelun tappioputki, mutta sekaan mahtuu myös yhden pisteen tappioita.

HPK:n alkukausi on sujunut jotakuinkin odotusten mukaisesti, sillä joukkue on taulukossa kymppisijalla. Varsinaisella peliajalla voittoja on vasta kaksi, mutta kaiken kaikkiaan Antti Pennasen luotsaaman ryhmän peli on vaikuttanut tasapainoiselta ja kiekollisesti ponnekkaalta. Maalilla nuori Emil Larmi on pelannut erinomaisesti, mikä johti kanadalaisen kakkosveskarin lähtöpasseihin.

Hämeenlinnalaisten vire on kova. Käynnissä on nimittäin neljän ottelun voittoputki – näistä kolme on kahden pisteen voittoja.

KooKoon alakerta vuotaa

Kokoonpanojen suhteen huomio kiinnittyy siihen, saako KooKoo takaisin ykköspakkinsa Ryan O’Connorin ja pelaako molarihankinta Leland Irving vielä tänään. HPK:lta on pari kärkihyökkääjää sivussa, mutta voittoja on siitä huolimatta sadellut tasaiseen tahtiin.

KooKoo pelasi kolme edellistä otteluaan vieraissa, mutta kouvolalaisittain huolestuttavaa on se, että joukkue ei kertaakaan onnistunut tekemään yhtä maalia enempää. Omissa on kolissut 36 kertaa, joka on Liigan heikoin lukema.

Kumpikin pelasi viimeksi lauantaina, joten huilit menevät tasan. Omaan silmäämme näyttää hiukan erikoiselta, että KooKoo on katsottu ottelussa suosikiksi. Pelivalintamme onkin vierasvoitto Bet1234:n kertoimella 2,70.

Avaa pelitili Bet1234:lle ja lunasta 100 euron bonus!

(Huom! Bet1234:lla ei ole suomenkielisiä nettisivuja.)

Vetovihje:  1×2 kakkonen, HPK voittaa
Kerroin:  2,70
Peliyhtiö:  Bet1234 (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu:  Perjantai 14.10. klo 18.30
TV / stream:   Nelonen Pro ja Ruutu-palvelu