Vetovihje: Stoke – Sunderland 15.10.2016

Valioliigan jumbokaksikko Stoke ja Sunderland taistelevat pisteistä lauantaina. Me löysimme pelattavaa 1×2-kohteesta.

BW eSports FI €100 welcome

Viimeistä edellinen vastaan jumbo – potissa kolme tärkeää pistettä. Voittaja harppaa taulukossa ylöspäin, kun taas häviäjä sementoi itseään hännille.

Sunderlandin sijoitus häntäpäässä ei yllätä, mutta kaksi pistettä seitsemästä ottelusta on silti alle odotusten. Ennen taukoa kolmen ottelun tappioputki sentään katkesi West Bromwichin kanssa pelattuun kotitasuriin.

Stoken rämpiminen sen sijaan on ollut yllätys. Kasassa on vain kolme pistettä seitsemästä ottelusta, ja avausvoitto on yhä hakusessa.

Ykköstä lapulle

Me ennustimme ennen kauden alkua Stoken taistelevan europaikoista, emmekä vieläkään usko joukkueen jäävän lopullisesti kellarikerrokseen. Tietyt merkit viittaavat siihen, että suunta on kääntymässä. Esimerkiksi ennen taukoa joukkue pelasi 1-1-vierastasurin ManUn kanssa.

Sunderland on kovin putoajakandidaatti, sillä joukkueen taso ei yksinkertaisesti riitä parempaan. Nyt joukkue kärsii vieläpä lukuisista loukkantumisista: Denayer, Kirchhoff, Anichebe, Pienaar, Januzaj, Borini, Mannone, Larsson ja Cattermole ovat sivussa. Sairaslista on aivan järkyttävä.

Stokelta Glen Johnson saattaa olla sivussa, mutta muuten miehistö on kunnossa. Varamiehiselle vastustajalle saattaa siis olla luvassa kylmää kyytiä.

Me lyömme polettimme kotivoiton puolesta Betssonin kertoimella 1,99.

Avaa pelitili Betssonille ja lunasta 100 euron bonus!

Vetovihje: 1×2 ykkönen, Stoke voittaa
Kerroin: 1,99
Peliyhtiö: Betsson (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Lauantai 15.10. klo 17.00
TV / stream:  Viasat Sport (jälkilähetys)