Vetovihje: Middlesbrough – Watford 16.10.2016

Valioliigan sunnuntai käynnistyy Middlesbrough’n ja Watfordin välisellä mittelöllä Riverside Stadiumilla. Nyt pannaan verkot heilumaan!

BW eSports FI €100 welcome

Middlesbrough on kohtalaisten paineiden alla, sillä joukkuetta on ylistetty parhaaksi nousijaksi vuosiin. Kausi myös alkoi hienosti tasapelillä Stoken kanssa ja voitolla Sunderlandistä. Sittemmin pisteet ovat olleet tiukassa, ja nyt niitä on seitsemästä ottelusta vain kuusi.

Watfordin kuntokäyrä on ollut erilainen, sillä vire löytyi vasta ennen sarjataukoa. Neljästä viime ottelusta irtosi voitto, tasuri ja tappio. Watfordin peli on ailahdellut, sillä kärkijoukkuetta vastaan pelattua ottelua saattaa seurata surkea esitys kellariosaston edustajaa vastaan.

Boron terveystilanne on hyvä toisin kuin vierailla, joilla poissaoloja on enemmän.

Ylipeliä lapulle

Watfordin otteita on leimannut se, että (vasta-)hyökkäyspeli toimii ja puolustus ei. Viisi ottelua on tuottanut yli 2,5 maalia ja kaksi tasan kaksi.

Myös isännillä tilanne on samankaltainen. Neljästi Boron pelissä on nähty yli 2,5 maalia ja kahdesti tasan kaksi. Yksi päättyi maalittomana.

Miksi siis maaleja ei nähtäisi nytkin? Pelivalintamme on yli 2,0 maalia (asian handicap), josta ComeOn antaa kertoimen 1,71.

Talleta ComeOnille kymppi – aloita pelaaminen viidellä!

Vetovihje: Yli 2,0 maalia (asian handicap)
Kerroin: 1,71
Peliyhtiö: ComeOn! (300 tai 10/50 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Sunnuntai 16.10. klo 15.30
TV / stream:  Viasat Jalkapallo