Vetovihje: Palermo – Torino 17.10.2016

Kertoimenlaskijoiden mielestä Palermon ja Torinon maanantai-illan yhteenotto on selvä peli, mutta me olemme toista mieltä.

BW eSports FI €100 welcome

Italian liigan maanantaimittelössä iskevät yhteen keskikastin ja häntäpään joukkueet.

Palermo on pelannut ihan kelvollisesti, mutta silti pinnoja on kasassa vain kuusi seitsemästä ottelusta. Tämä oikeuttaa sijoitukseen vasta kolmanneksi viimeisenä.

Torino aloitti kauden huonosti, mutta spurtti ennen sarjataukoa nosti sen keskikastiin. Neljän tappiottoman ottelun putki käsitti kotivoitot Romasta ja Fiorentinasta.

Isänniltä ovat sivussa Aleksandar Trajkovski ja Carlos Embalo sekä pelikieltoaan lusiva Alessandro Gazzi. Vierailta sairastuvalla ovat Danilo Avelar, Cristian Molinaro ja Joel Obi. Tähtiveskari Joe Hartin tilanne on epäselvä.

Harhaanjohtavat kertoimet

4,20-3,50-2,00 – siinä ottelun 1×2-kertoimet. Ja ne mielestämme johtavat harhaan.

Toki Palermolla riittää töitä sarjapaikan säilyttämisessä, ja Torino kuuluu keskikastiin. Silti vieraiden suosikin asemaa on liioiteltu.

Torinolle tauko tuli pahaan aikaan, ja toisaalta vieraissa otteet eivät ole häikäisseet, mistä osoituksena tappiot Milanille ja Atalantalle ja tasuri Pescaraa vastaan.

Palermolla on ollut maalinteko-ongelmia, mutta joukkue on hävinnyt vain yhden neljästä viime pelistään – ja senkin Juventukselle. Kyllä tasapeliin pitäisi olla siis mahdollisuuksia.

Palermo +0,5 maalia (asian handicap) pelataan Unibetille kertoimella 1,92.

Avaa pelitili Unibetille ja lunasta 100+10 euron avausbonus!

Vetovihje: Palermo +0,5 maalia (asian handicap)
Kerroin: 1,95
Peliyhtiö: Unibet (100+10 euron avausbonus)
Kohde sulkeutuu: Maanantai 17.10. klo 21.45
TV / stream:  Viasat Urheilu