Vetovihje: Leicester – FC Kööpenhamina 18.10.2016

Leicesterin peli ei ole kulkenut viime kauden malliin Valioliigassa, mutta Mestarien liigassa tilanne on toinen. Nyt joukkue jahtaa kolmatta perättäistä voittoa FC Kööpenhaminan kustannuksella.

BW eSports FI €100 welcome

Viime kauden suuri sensaatio Leicester ei ole pystynyt pitämään kiinni viime kauden yllätysotteistaan, sillä kasassa on vasta kahdeksan pinnaa yhtä monesta ottelusta. Otteet ovat ailahdelleet suuresti, ja varsinkin sarjan jättiläisiä vastaan on ollut hankalaa.

Mestarien liigassa voittoja on sen sijaan kaksi kahdesta, kun Club Brügge ja Porto kaatuivat. Nyt haussa on kolmas voitto.

Kööpenhamina on päivänselvä ykkönen Tanskan jalkapallossa. Joukkue on hallitseva mestari ja johtaa kautta tälläkin hetkellä. Tappiota se ei ole kauden 13 ensi ottelussaan kärsinyt. Joukkueen vahvuus on tasaisuus, ja omiin on mennyt vain kuusi osumaa.

Mestarien liiga on tuottanut toistaiseksi neljä pistettä, kun Portolta irtosi vierastasuri ja Club Brügge kaatui rökälelukemin. Portolla on pisteitä yksi ja Brüggella nolla.

Tanskalaisilla on ehjä miehistö, kun taas Leicesteriltä sivussa ovat Nampalys Mendy ja Matthew James. Shinji Okazakin tilanne on epäselvä.

Tuplakerroin tarjolla

Kotivoitosta on tarjolla tuplakerroin, jota on pidettävä pelattavana. Leicesterin peli on jonkin verran ailahdellut, mutta kotona peli on kulkenut. Kuudesta kotiottelusta ei ole kertynyt vielä yhtään tappiota Valioliigassa, cupeissa eikä Mestarien liigassa. Porto kaatui King Power Stadiumilla 1-0 vakuuttavaan tyyliin.

Kööpenhamina on osoittanut olevansa kova luu, mutta Leicesterin pitäisi olla pari pykälää tasokkaampi ryhmä. Me lyömmekin lapulle suoran kotivoiton Betwaylle.

Avaa pelitili Betwaylle ja hyödynnä 50 euron ilmaisveto!

Vetovihje: 1×2 ykkönen, Leicester voittaa
Kerroin: 2,00
Peliyhtiö: Betway (50 euron ilmaisveto)
Kohde sulkeutuu: Tiistai 18.10. klo 21.45
TV / stream:  Yle TV2