Vetovihje: Barcelona – Manchester City 19.10.2016

Mestarien liigassa pelataan keskiviikkona jättiläisten kamppailu, kun Barcelona ja Manchester City iskevät yhteen Camp Noulla. Kertoimenlaatijat odottelevat maalijuhlia – me emme.

BW eSports FI €100 welcome

Lohkon kärkitaisto – sitä tämä peli on eittämättä. Barcelona varmistaisi voitolla todennäköisesti lohkovoiton voitettuaan jo kaksi edellistäkin otteluaan (Celtic 7-0 ja Borussia M’gladbach 2-1). Manchester City kaatoi avauksessaan Gladbachin, mutta skottien vieraana tuli yllätystasapeli.

Mutta onko City valmis haastamaan maailman ehkä parhaan seurajoukkueen? Harva siihen nimittäin pystyy.

Katalaanit eivät ole suoranaisesti häikäisseet La Ligassa. Tähän lienee syynä se, että joukkue on kierrättänyt miehistöään runsaasti. Tämänhetkinen nelossija on ilman muuta pettymys, vaikka kärkeen on matkaa vain kaksi pistettä. Tänään Barcelona toki heittää kehiin kaikki ykkösnimensä.

Manchester City on pärjännyt hyvin ex-Barca Pep Guardiolan alaisuudessa ja johtaa Valioliigaa. Viimeksi joukkue tosin jäi ”vain” 1-1-tasapeliin kotona Evertonin kanssa.

Alipelissä löysiä?

Nimivahva Barcelona vastaan yksi Euroopan kovimmista maalintekokoneista – mitä tästä voi muuta tulla kuin maalikarkelot? Näin tuumivat ainakin kertoimenlaatijat.

Manchester City haluaisi tietysti dominoida, mutta Camp Noulla ja Barcan tapaista joukkuetta vastaan tämä tuskin onnistuu. Ottelua pitää lähestyä siis tavallista enemmän puolustamisen kautta.

Viime vuonna Barca löi Cityn 1-0 Camp Noulla, ja toisaalta Evertonia vastaan City puolusti myös hyvin. Cityn topparisuuruus Vincent Kompany olisi tärkeä palanen alakerrassa, ja hän saattaakin olla tänään vieraiden kokoonpanossa.

Emme pidä maalijuhlia mitenkään itsestäänselvyytenä. Oma pelivalintamme onkin alle 2,5 maalia Unibetin kertoimella 3,05.

Avaa pelitili Unibetille ja lunasta 100+10 euron bonus!

Vetovihje: Alle 2,5 maalia
Kerroin: 3,10
Peliyhtiö: Unibet (100+10 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Keskiviikko 19.10. klo 21.45
TV / stream: Viasat