Vetovihje: Manchester United – Fenerbahce 20.10.2016

Yliarvostettu Manchester United isännöi tänään turkkilaista Fenerbahcea kotonaan Old Traffordilla. Me lyömme vetoa maalimäärästä.

BW eSports FI €100 welcome

Eurooppa-liiga on kaikkea muuta kuin ykkösprioriteetti Manchester Unitedille, mutta toki seuralle kelpaisi myös maanosan kakkosturnauksen mestaruustitteli. Viimeksi ManU löi ukrainalaisen Zoryan kotonaan 1-0, kun esimerkiksi Zlatan Ibrahimovic – ja muitakin tähtiä – nähtiin avauksessa.

Vierasavauksessa Feyenoord oli kuitenkin parempi, joten tänäänkin tarvittaisiin voitto.

Fenerbahcella on kosolti kokemusta europeleistä ja muun muassa Mestarien liigassa. Tie ykkösturnaukseen nousi pystyyn kuitenkin karsinnan viimeisessä vaiheessa Monacoa vastaan. Nyt saldona on voitto ja tasuri ja lohkon ykkössija.

ManUlta Anthony Martialin pelaaminen ei ole varmaa, mutta Phil Jones on saletisti sivussa. Myös vierailla on jokunen poissaolo, ja näistä tuntuvimpia ovat keskikenttämiesten Ozan Tufanin ja Salih Ucanin sivuunjäännit.

Jälleen vähämaalista?

F-lohkossa ottelut ovat olleet toistaiseksi tiukkoja ja tasaisia, joten emme odota tästäkään mittelöstä mitään ilotulitusta. Esimerkiksi Zlatan Ibrahimovicin paikka avauksessa ei ole varmaa, mutta oli niin tai näin, hänellä ruuti on joka tapauksessa ollut viime aikoina märkää.

Itse asiassa koko ManUn hyökkäyspeli on takkuillut, mutta alakerta sen sijaan on ollut tiivis. Esimerkiksi viimeksi ManU pelasi maalittoman tasurin Liverpoolin kanssa, ja alla on kolme peräkkäistä alle 2,5 maalia tuottanutta ottelua.

Loukkaantumisten runtelema Fenerbahce ottaisi mielellään mukaansa hyvän tuloksen, mutta silläkin on alla kolme alipeliä. Sikäli turkkilaiset olisivat varmasti tyytyväisiä tasuriinkin, joten mitään hyökkäyspelin juhlaa tuskin on luvassa.

Oma pelivalintamme onkin Bet1234:n tuplat alipelistä.

Avaa pelitili Bet1234:lle ja hyödynnä 100 euron avausbonus!

(Huom! Bet1234:lla ei ole suomenkielisiä nettisivuja.)

Vetovihje: Alle 2,5 maalia
Kerroin: 2,00
Peliyhtiö: Bet1234 (100 euron avausbonus)
Kohde sulkeutuu: Torstai 20.10. klo 22.05
TV / stream:  Nelonen Pro 2 ja Ruutu-palvelu