Vetovihje: HSV – Frankfurt 21.10.2016

Bundesliigan perjantaimittelössä kohtaavat Hamburger Sport-Verein ja Eintracht Frankfurt. Kummallakin pukkaa pientä kriisiä, mutta kumpi rämpii syvemmällä?

BW eSports FI €100 welcome

Molempien joukkueiden tilanne on hankala, ja molemmat ongelmiinsa muutosta. Hampuri jumittaa taulukossa viimeistä edellisenä. Alla on peräti viisi ottelua ilman ainuttakaan maalia, ja seitsemästä ottelusta on kasassa kaksi tasapelipistettä. Toisaalta viimeksi vieraista irtosi maaliton tasuri Borussia M’gladbachin vieraana.

Frankfurt on sentään kahdeksantena saldollaan 3-2-2, mutta myös Eintracht on pelannut kolme edellistä otteluaan ilman voittoa (0-2-1). Edellinen ottelu tuotti 2-2-tasurin kotona itsensä Bayern Münchenin kanssa. Esitys oli hyvä, ja Frankfurt osoitti sinnikkyyttä nousemalla kahdesti tasoihin.

Hampuriko suosikki?

HSV on katsottu 1×2-kertoimissa suosikiksi (2,40-3,40-3,10). Tämä tuntuu erikoiselta, sillä oikeastaan mikään ei puhu ryhtiliikkeen puolesta. Frankfurt sen sijaan vaikuttaa paremmalta kuin viime kaudella, jolloin joukkue säilytti sarjapaikkansa karsintojen kautta.

Frankfurtilta on keskikentän tärkeä mies Szabolcs Huszti pelikiellossa, mutta muuten miehistö on ehjä. Myös Hampurilla on yksi ukko, Cléber, pelikiellossa.

Luvassa lienee tiukka taisto, mutta jos jompi tai kumpi voittaa, niin eiköhän vaakakuppi kallistu pikemminkin vieraiden suuntaan. Pelivalintamme onkin Frankfurt +1,81 maalia (asian handicap). Tasurin toteutuessa puolet panoksesta palautuu.

Avaa pelitili Pinnaclelle ja nappaa markkinatoppi itsellesi!

Vetovihje: Frankfurt +0,25 maalia (asian handicap)
Kerroin: 1,81
Peliyhtiö: Pinnacle
Kohde sulkeutuu: Perjantai 21.10. klo 21.00
TV / stream:  Eurosport 2, Unibet, Bet1234