Vetovihje: HPK – HIFK 22.10.2016

Hämeenlinnassa paikallinen Pallokerho isännöi siipirikkoista Helsingin IFK:ta ennakkosuosikkina – ja syystäkin.

BW eSports FI €100 welcome

Liigassa pelataan lauantaina täysi seitsemän ottelun kierros. Oma vihjekohteemme haetaan Hämeenlinnasta, missä HPK kohtaa HIFK:n. Sarjataulukossa Kerho on illan vierailijaa ylempänä. Oranssipaidat ovat sarjassa neljäntenä ja IFK pelin vähemmän pelanneena seitsemäntenä.

Kerho on tällä viikolla pelannut kaksi peliä. Ensin tiistaina se hävisi Tampereella Tapparalle maalein 6-5, ja toissapäivänä HPK kaatoi kotonaan Pelicansin 6-2-lukemin. IFK:lle tämä on viikon toinen ottelu, kun Ässät oli parempi eilen Porissa jalkapallolukemin 2-0.

Kertoimenlaskijoilla kesti pitkään huomata, että HPK on pessyt kasvojaan totaalisesti edelliskausiin nähden. Vasta nyt Kerhon kertoimia on alettu pudotella sille tasolle, jolla niiden pitääkin olla.

Antti Pennasen johdolla hämeenlinnalaisten pelissä on ollut nähtävissä taannoista Jukka Jalosen ajan henkeä, sillä kotipistekeskiarvo on yli kahden. Kahdeksasta edellisestä ottelustaan Kerho on voittanut peräti seitsemän.

IFK:lla poissaloja

IFK joutuu otteluun eilisen Porin pelin rasittamana ja kärsii raskaammin avainpelaajien loukkaantumisista, kun Juhamatti Aaltonen putosi Porissa rivistä. Myös HPK menetti ykköspakkinsa Joonas Lehtivuoren perjantaina Antti Tyrväisen törkytaklauksen vuoksi, mutta IFK:n terveystilanne on kokonaisuutena kehnompi.

HIFK:n ylivoima on ollut koko alkukauden yllättävän takkuista ja alivoimakin on ollut prosentuaalisesti huonoa. HPK sen sijaan on petrannut ylivoimaansa selvästi, mikä ei lupaa hyvää helsinkiläisille. Maalilla Emil Larmi on ollut erinomainen, eikä ole helppo ohitettava tänään IFK:n varamiehiselle hyökkäykselle.

Pelivalintamme on suora kotivoitto Unibetin kertoimella 2,05.

Avaa pelitili Unibetille ja lunasta 100+10 euron bonus!

Vetovihje:  1×2 ykkönen, HPK voittaa
Kerroin:  2,05
Peliyhtiö:  Unibet (100+10 euron bonus)
Kohde sulkeutuu:  Lauantai 22.10. klo 17.00
TV / stream:   Nelonen Pro ja Ruutu-palvelu