Vetovihje: PSG – Marseille 23.10.2016

Pelipoiminta sunnuntaille Ranskan liigasta: virettään parantanut Paris Saint-Germain kohtaa odotukset pettäneen Olympique Marseillen selvänä suosikkina.

BW eSports FI €100 welcome

Päätyminen viime keväänä keskikastiin oli Marseillelta odotukset alittanut suoritus. Täksi kaudeksi suunnan piti muuttua, kun PSG:kin menetti kirkkaimman tähtensä Zlatan Ibrahimovicin. Mutta mitä vielä – nyt sijoitus on kahdestoista.

Neljä kertaa peräkkäin mestaruuden voittanut PSG on hallinnut pitkään Ranskan pääsarjaa. Miehistö on kuitenkin edelleen laadukas. Ei siis ihme, että kotivoiton kerroin on niinkin pieni kuin 1,25. Pariisilaiset eivät kuitenkaan johda sarjaa, sillä sarjakärki Nice on kerännyt neljä pinnaa enemmän, 23. Kakkosella Monacolla on niitä 22.

Javier Pastore on sivussa PSG:ltä, kun taas Marseille saa tulla toimeen imlan Romain Alessandrinia. Muuta mainittavaa miehistöistä ei ole.

PSG selvästi parempi

Paris Saint-Germain on saanut pelinsä kulkemaan. Viimeksi joukkue kaatoi Mestarien liigassa Baselin 3-0, mikä oli neljäs peräkkäinen voitto.

Marseille puolestaan pystyy parempaankin, mutta mikään ei viittaa siihen, että ryhtiliike nähtäisiin juuri tänään. Kyse on sentään kauden kovimmasta vierasottelusta. Vieraissa joukkueella on ollut hankalaa, sillä saldo on 0-1-3 suhteellisen helposta ohjelmasta huolimatta.

Marseille on sitä paitsi unelmavastus PSG:lle, sillä pariisilaiset ovat voittaneet kymmenen edellistä otteluaan – ja monesti vieläpä usealla maalilla. Yleisin tulos on ollut 2­-0, johon on päättynyt peräti kuusi ottelua kymmenestä.

Pelivalintamme on nytkin PSG -1,5 maalia (asian handicap) Unibetin kertoimella 1,83.

Avaa pelitili Unibetille ja hyödynnä 100+10 euron bonus!

Vetovihje: PSG -1,5 maalia (asian handicap)
Kerroin: 1,83
Peliyhtiö: Unibet (100+10 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Sunnuntai 23.10. klo 21.45
TV / stream:  Unibet, Bet1234