Vetovihje: Genoa – Milan 25.10.2016

Serie A:ssa otellaan tiistai-iltana yksi orpopeli, joka valikoituu myös vihjekohteeksemme – me nimittäin luotamme vierailijaan.

BW eSports FI €100 welcome

Moni on sitä mieltä, ettei Genoasta ole keskikastia korkeammalle tämän kauden Italian liigassa. Nyt kasassa on 12 pinnaa kahdeksasta ottelusta, mikä oikeuttaa 12. sijaan. Joukkue on ollut perinteisesti kotona erittäin vahva, mutta vieraissa peli on takkuillut.

Vierailija Milan on ollut viime kausina kaukana menestysvuosien vireestään, mutta tämä kausi on sujunut toistaiseksi hyvin. Kärki-Juventus kaatui 1-0, ja nyt eroa on vain kaksi pistettä. Voitolla Milan siis nousisi piikkiin.

Genoalta on Serge Gakpe sivussa – Milanilta Riccardo Montolivo, Luca Antonelli ja Andrea Bertolacci.

Milaniin luotetaan

Peliyhtiöiden näkemykset joukkueiden voimasuhteista ovat heitelleet, mikä on näkynyt hajontana kertoimissa. Oman arviomme mukaan löysiä on kuitenkin enemmän vierailijan kertoimissa.

Genoa ei nimittäin olekaan ollut enää kova kotijoukkue, sillä saldona on ”vain” 1-3-0. Vastassa on ollut vieläpä suht heppoisia joukkueita, Napoli pois lukien.

Milan on tällä kaudella kova luu purtavaksi. Esitys Juventusta vastaan viime viikolla oli loistava ja tuotti kolmannen peräkkäisen voiton (ja kuudennen ilman tappiota). Hyökkäystehokkuus on ollut korkealla tasolla.

Pelivalintamme on Milan +0 mål (asian handicap) Unibetin kertoimella 1,87.

Avaa pelitili Unibetille ja lunasta 100+10 euron bonus!

Vetovihje: Milan +0 maalia (asian handicap)
Kerroin: 1,87
Peliyhtiö: Unibet (100+10 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Tiistai 25.10. klo 21.45
TV / stream: Unibet, Bet1234