Vetovihje: Jukurit – Tappara 27.10.2016

Sarjakärki liian kova luu nousijalle

Sarjanousija Jukurit saa vieraakseen piikkipaikalla porskuttavan Tapparan, eikä zigizaga-huudoista ole enää apua.

BW eSports FI €100 welcome

Jukurit aloitti historiansa ensimmäisen liigakauden mallikkaasti, mutta viiden ottelun mittainen tappioputki palautti sen karulla tavalla arkeen. Lauantaina tuo putki kuitenkin katkesi 5-2-voitolla KalPasta.

Nyt mikkeliläiset ovat kahdeksantena kerättyään 21 pistettä 14 ottelusta. Tapparalla on 32 pinnaa yhtä monesta pelistä. Pisteettömiä otteluita hallitsevalla mestarilla on vain kaksi. Viiteen peliin Tappara ei ole jäänyt ilman sarjapisteitä.

Nytkin tamperelaisjoukkue saapuu Mikkeliin kolmen ottelun voittoputkessa. Tappara pelasi viimeksi tiistaina KooKoota vastaan ja nappasi kolme pinnaa 4-1-voitolla. Kouvolalaiset hallitsivat ottelua, mutta kirvesrinnat viimeistelivät tehokkaasti ja puolustivat hyvin.

 Tilastot selvästi vieraiden puolella

Jukurit on sikäli mielenkiintoinen joukkue, että se puolustaa äärimmäisen kurinalaisesti. Se ei ole päästänyt kertaakaan yli kolmea maalia ottelussa.

Toisaalta Tappara on eniten maaleja (ja eniten ylivoimamaaleja) tehnyt joukkue – ja päästänyt omiin vähiten. Niin Teemu Lassila kuin Dominik Hrachovinakin ovat loistaneet maalilla.

Henrik Haapala johtaa Liigan pistepörssiä lukemin 4+15=19. Pörssikakkonen on Veli-Matti Savinainen, 9+7=16. Tiistaina yhdeksään osumaan nousi myös Jere Karjalainen, joka on tehnyt nyt maalin kuudessa seitsemästä viime pelistä.

Ja kuten todettua, mikkeliläisten alkuhuuma on laantumassa. Onko siis vielä epäselvyyksiä, kumpi kaksikosta on ennalta vahvempi? Niin, ei meilläkään.

Pelivalintamme on Tapparan suora voitto Betwayn kertoimella 2,30.

Avaa pelitili Betwaylle ja lunasta 50 euron ilmaisveto!

Vetovihje:  1×2 kakkonen, Tappara voittaa
Kerroin:  2,30
Peliyhtiö:  Betway (50 euron ilmaisveto)
Kohde sulkeutuu:  Torstai 27.10. klo 18.30
TV / stream:   Nelonen Pro ja Ruutu-palvelu