Vetovihje: Mönchengladbach – Frankfurt 28.10.2016

Bundesliigan perjantainen ottelu Borussia Mönchengladbachin ja Eintracht Frankfurtin välillä tarjoilee meille maistuvan kotikertoimen.

BW eSports FI €100 welcome

Borussia M’gladbach oli viime kevään nelonen, mutta tähän kauteen joukkue ei ole lainkaan saanut sellaista starttia kuin halusi. Kasassa on vasta 11 pinnaa, ja sijoitus löytyy keskikastista. Toki kaudesta on pelattu vasta neljännes, ja europaikoille on yhä saumoja.

Frankfurt on ollut Gladbachiin verrattuna vastakohta. Taulukossa joukkue löytyykin illan vastustajansa yläpuolelta, ja kausi on käynnistynyt yllättävän hyvin siihen nähden, että keväällä sarjapaikka varmistui vasta karsintojen kautta. Nyt pisteitä on 14, mutta toisaalta ohjelmakin on ollut suhteellisen helppo.

Molempien joukkueiden sairastuvalla on täyttä. Gladbachilta ovat sivussa muiden muassa Christoph Kramer ja Thorgan Hazard – vierailta esimerkiksi Alexander Meier, mitä voi pitää pahana takaiskuna.

Kotivoitto?

Parikin seikkaa puhuu tänään yllätyksen puolesta.

Frankfurt on hyvässä iskussa, ja Gladbachilla on edessä Mestarien liigan vääntö Celticiä vastaan jo tiistaina. Olisiko fokus osittain jo siinä ottelussa?

Gladbach on todella kova kotonaan, mistä kertoo viime kauden kotisaldo 13-1-3. Viimeksi joukkue pelasi maalittoman tasurin HSV:n kanssa, mikä oli ensimmäinen pistemenetys viidessä kotiottelussa. Tasoeroa pitäisi muutenkin olla isäntien eduksi.

Frankfurtilla on alla sitä paitsi tiukka cup-vääntö; 120 minuuttia futista ja rankkarit – toki voitetut sellaiset – Ingolstadtia vastaan. Nyt alla vain kolmen päivän lepo. Borussia M’gladbach teilasi Stuttgartin 2-0 Borussia Parkilla.

Lyödään lapulle kotivoitto Betwayn kertoimella 1,91, joka on markkinoiden paras.

Avaa pelitili Betwaylle ja lunasta 50 euron ilmaisveto!

Vetovihje: 1×2 ykkönen, Borussia M’gladbach voittaa
Kerroin: 1,91
Peliyhtiö: Betway (50 euron ilmaisveto)
Kohde sulkeutuu: Perjantai 28.10 klo 21.45
TV / stream:  Eurosport 2, Unibet, Bet1234