Vetovihje: Juventus – Napoli 29.10.2016

Serie A:ssa pelataan kärkipään mittelö lauantai-iltana, kun piikissä viilettävä Juventus isännöi sarjakolmosta Napolia.

BW eSports FI €100 welcome

Kymmenen kierrosta Italian liigaa on pelattu, eikä Juventukselle näytä oikein löytyvän vastusta. Viime vuosina sarjaa hallinneen joukkueen ero kakkoseen Milaniin on kuitenkin vain kaksi pistettä – ja neljä Napoliin.

Napoli ei näytä yhtä väkevältä, kuin mihin on totuttu. Mestarien liigan 2-3-kotitappio Besiktas sai peräänsä kuitenkin kaksi voittoa Serie A:ssa (Crotone ja Empoli).

Kyseessä on ilman muuta yksi Italian liigan seuratuimmista väännöistä, ja lisäväriä asetelmaan tuo se, että Gonzalo Higuáin siirtyi Napolista Juventukseen täksi kaudeksi.

Tasoeroa isäntien eduksi

Me katsomme ykkösmerkin pelaamisen arvoiseksi. Juventus Stadiumilla harva nimittäin onnistuu horjuttamaan isäntiä. Raitapaidoilla on alla viisi voittoa viidestä – Fiorentina mukaan lukien – ja monesti voitot irtoavat isolla marginaalilla.

Juventus on lähtökohtaisesti pari pykälää parempi, eikä tätä näkemystä muuta miksikään Napolin pari voittoa häntäpään vastustajista. Juventuskin kaatoi viimeksi Sampdorian kotonaan. Sekin puhuu isäntien puolesta, että Napoli pelaa Mestarien liigaa jo tiistaina ja Juve vasta keskiviikkona. Napolilta ovat vieläpä Manolo Gabbiadini ja Arkadiusz Milik sivussa.

Pelivalintamme on suora ykkönen Betwayn kertoimella 1,83.

Avaa pelitili Betwaylle ja lunasta 50 euron ilmaisveto!

Vetovihje: 1×2 ykkönen, Juventus voittaa
Kerroin: 1,83
Peliyhtiö: Betway (50 euron ilmaisveto)
Kohde sulkeutuu:
Lauantai 29.10. klo 21.45
TV / stream:  Viasat Unibet, Bet1234