Vetovihje: Athletic Bilbao – Osasuna 30.10.2016

Athletic Bilbao on hiukan kompastellut viime aikoina, mutta viimeistä edellisenä jumittavan Osasunan pitäisi kyllä kaatua San Memés Stadiumilla.

BW eSports FI €100 welcome

Athletic Bilbao on yleensä niitä joukkueita, jotka taistelevat europaikoista. Tälläkin hetkellä sijoitus on seitsemäs, ja suosikin asema tänään on selvä. 1×2-kertoimet näyttävät lukemia 1,40-5,15-10,00.

Osasunan vaikea kausi oli tiedossa jo etukäteen. Jos otteet jatkuvat nähdyn kaltaisina, noutaja tulee varmasti. Yhdeksästä ottelusta on kasassa vasta kuusi pinnaa, ja alapuolelta löytyy vain Granada. Parilla voitolla tilanne toki helpottuisi.

Molemmilla on pari pelaajaa sivussa. Bilbao on saamassa Aritz Adurizin ja Aymeric Laporten kuitenkin takaisin. Vierailta on Emmanuel Riviére pelikiellossa.

Kotijoukkue vahvempi

Suosikista ei ottelussa ole epäselvyyttä. Athletic Bilbao on kaksikosta selvästi tasokkaampi.

Viimeksi Osasuna kärsi 1-2-tappion Real Betisille kotonaan puolivillaisella esityksellä. Toisaalta myös Athletic Bilbaolla on ollut hiukan ongelmia viime kierroksilla, mutta toisaalta edellinen mittelö Real Madridia vastaan oli lähellä tuottaa tasuripisteen. Kotijoukkue oli Santiago Bernabéulla kuitenkin vahvempi maalein 2-1.

Kotona Bilbao on aina hankala kaadettava. Varsinkin kun Aduriz on jälleen mukana, voittolukemat voivat revetä rumiksikin. Pelivalintamme onkin Athletic Bilbao -1,5 maalia (asian handicap) Unibetin kertoimella 2,08.

Avaa pelitili Unibetille ja lunasta 100+10 euron bonus!

Vetovihje: Athletic Bilbao -1,5 maalia (asian handicap)
Kerroin: 2,08
Peliyhtiö: Unibet (100+10 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Sunnuntai 30.10. klo 17.15
TV / stream:  Unibet, Bet1234