Vetovihje: Stoke – Swansea 31.10.2016

Kaksi Valioliigan tämän kauden pahimmista pettymyksistä, Stoke ja Swansea, iskevät yhteen maanantain ainoassa kamppailussa. Toinen joukkueista näyttäisi saaneen kuitenkin aavistuksen juonenpäästä kiinni…

BW eSports FI €100 welcome

Stoken kausi käynnistyi surkeasti, sillä seitsemän ensimmäistä ottelua eivät tuottaneet yhtäkään voittoa. Parin edelliskierroksen täydet pistepotit kuitenkin näyttävät kääntäneen kurssin.

Swansea on ollut Stokeakin pahempi pettymys. Yhdeksästä ottelusta kasassa on vain viisi pistettä, ja ainoa voitto tuli avauskierroksella. Yhdysvaltalainen Brad Bradley tarttui ruoriin päävalmentajana, ja tähän asti kaikki on näyttänyt melko hyvältä.

Vieraat lähtevät peliin ilman Nathan Dyeriä. Stoken terveystilanne on selvästi kehnompi, ja sen lisäksi Geoff Cameronin tilanne on epävarma.

Ykkönen maistuu

Loukkaantumisista huolimatta Stokella on nähdäksemme loistosaumat täyteen pistepottiin. Kannattaako investointi ykkösmerkkiin yli tuplakertoimella? Nähdäksemme ehdottomasti.

Swanseassa on varmasti aineksia enempäänkin, mutta kun Watfordia vastaan tuloksena oli kotona ”vain” maaliton tasuri, mitä seurasi vierastappio Arsenalille (3-2), edessä on paluu lähtöruutuun.

Ja nyt vastaan asettuu voittovireen löytänyt, kovana kotijoukkueena tunnettu Stoke. Kotijoukkueen kipuaminen sarjataulukossa ylöspäin on alkanut, ja 2-0-voitot Sunderlandista ja Hullista olivat vasta alkusoittoa.

Pelivalintamme on ykkösmerkki 24hBetin kertoimella 2,09.

Avaa tästä pelitili 24hBetille ja hyödynnä 50 euron ilmaisveto!

Vetovihje: 1×2 ykkönen, Stoke voittaa
Kerroin: 2,09
Peliyhtiö: 24hBet (50 euron ilmaisveto)
Kohde sulkeutuu: Maanantai 31.10. klo 22.00
TV / stream: Viasat Jalkapallo