Vetovihje: Manchester City – Barcelona 1.11.2016

City yllättää ja maksaa kalavelat?

Mestarien liigan tiistaijännärissä TV2:lla nähdään Manchester Cityn ja Barcelonan välinen kamppailu. Me haemme vihjeessämme rohkeasti yllätystä.

BW eSports FI €100 welcome

Tässä C-lohkon tilanne ennen illan ottelua:

  1. Barcelona, 3: 3-0-0, 9p, +12 maalia
  2. Manchester City, 3: 1-1-1, 4p, +0 maalia
  3. Borussia M’gladbach, 3: 1-0-2, 3p, -3 maalia
  4. Celtic, 3: 0-1-2, 1p, -9 maalia

Barcelona on siis varmasti jatkossa ja selvimmin ehdolla lohkovoittajaksi, kävi tänään miten tahansa. Gladbach voitti viimeksi Celticin vieraissa ja nousi Manchester Cityn kannoille taistelemaan kakkossijasta. Saksalaisilta odotetaan voittoa tänään myös kotikentällään, joten tänään joukkueet saattavat vaihtaa paikkaa taulukossa.

Toissaviikolla Barcelona ja Manchester City väänsivät kättä Camp Noulla, ja Barca voitti 4-0. Mutta kuinka paljon lukemat kuvastavat ottelutapahtumia? Claudio Bravon ulosajoon asti City nimittäin pysyi hyvin mukana.

Manchester Cityltä saattavat olla Pablo Zabaleta, Bacary Sagna ja Fabian Delph sivussa. Bravo on pelikiellossa. Vierailta poissa ovat varmasti Jeremy Mathieu, Gerard Pique, Jordi Alba, Aleix Vidal, Arda Turan ja Andrés Iniesta. Hurja lista.

Hyvät yllätyssaumat

Vieraiden loukkaantumisiinkin viitaten Manchester Cityllä on tänään loistavat yllätyssaumat. Vaikka City ei edustakaan Euroopan absoluuttista kärkeä, toisin kuin Barca, Etihad Stadiumilla Citykin pystyy haastamaan kenet tahansa.

Camp Noullakin Pep Guardiolan ryhmä loi useita tekopaikkoja ennen Bravon ulosajoa, eikä Barcaa päästetty tonteille. Miksi kotona ei kävisi samoin? Ja tällä kertaa siis ilman ulosajoa… City on hiukan kompastellut viime aikoina, mutta West Bromwich kaatui viimeksi näytöstyyliin 0-4.

Katalaanien poissaolijat eivät monellakaan pelipaikalla vaikuta yhtä päteviltä kuin ykkösmiehet. Esimerkiksi Denis Suarez ei yllä Andrés Iniestan tasolle.

Talleta kymppi ComeOnille – pelaa viidellä!

Vetovihje: 1×2 ykkönen, Manchester City voittaa
Kerroin: 2,80
Peliyhtiö: ComeOn! (300 tai 10/50 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Tiistai 1.11. klo 21.45
TV / stream:  Yle TV2 klo 21.15