Vetovihje: Southampton – Inter 3.11.2016

Eurooppa-liigan lohkovaihe rullaa eteenpäin. Inter kaatoi Southamptonin viimeksi kotonaan, mutta onnistuuko sama temppu vieraskentällä?

BW eSports FI €100 welcome

Inter avasi kauden kehnosti, vaikka joukkuetta povattiin Serie A:n kärjen haastajaksi. Nyt 11 ottelua ovat tuottaneet kuitenkin vain 14 pistettä ja 12. sijan. Europelitkin ovat jättäneet toivomisen varaa; tappiot israelilaiselle Hapoel Be’er Shevalle ja tsekkiläiselle Sparta Prahalle edelsivät voittoa Southamptonista.

Viimeksi mainitun kolmen pisteen potin ansiosta haave jatkopeleistä elää, mutta rehellisesti sanoen Inter ei ole todellakaan häikäissyt ja istuu syystä lohkon jumbotilalla.

Southamptonilla oli komea tulosrivi ennen viime viikonlopun 0-2-tappiota Chelsealle. Heikko alkukausi pitää joukkueen Valioliigassa kuitenkin vasta sijalla 9. Joukkueessa on kuitenkin nähtyä enemmän potentiaalia. Europelit käynnistyivät voitolla Sparta Prahasta ja tasapelillä Hapoelin vieraana ennen tappiota Italiassa.

Ainoa mainitsemisen arvoinen seikka kokoonpanoista on, että Jay Rodriguez on palaamassa isäntien kokoonpanoon.

Oli parempi jo viimeksi

Southampton todennäköisesti kierrättää miehistöään, mutta silti joukkue vaikuttaa eurokentillä Interiä motivoituneemmalta. Lisäksi Soton on vieraita paremmassa vireessä.

Käänteinen koitos San Sirolla päättyi siis Interille 1-0, mutta tuo tulos ei anna oikeaa kuvaa pelitapahtumista. Southampton piti palloa ja loi tekopaikkoja enemmän. Tehottomuus ja epäonni kuitenkin vaivasi.

Inter on hävinnyt vieraissa jo neljä ottelua putkeen, joten pelivalintamme on Southampton -0,75 maalia (asian handicap) Redbetin kertoimella 1,92. Yhden maalin kotivoitolla kuittaamme puolikkaan voiton, sitä isommalla täyden.

Avaa pelitili Redbetille ja lunasta 100 euron bonus!

Vetovihje: Southampton -0,75 maalia (asian handicap)
Kerroin: 1,92
Peliyhtiö: Redbet (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Torstai 3.11. klo 22.05
TV / stream:  Ottelua ei esitetä Suomessa