Vetovihje: Tottenham – Bayer Leverkusen 2.11.2016

Tottenham yrittää katkaista viiden ottelun voitottoman putkensa, mutta Wembleylle vieraisille saapuvalla Bayer Leverkusenilla on sanansa sanottavanaan.

BW eSports FI €100 welcome

Tilanne Mestarien liigan E-lohkossa on todella mielenkiintoinen:

  1. Monaco, 3: 1-2-0, 5p, +1 maalia
  2. Tottenham, 3: 1-1-1, 4p, +0 maalia
  3. Bayer Leverkusen, 3: 0-3-0, 3p, +0 maalia
  4. ZSKA Moskova, 3: 0-2-1, 2p, -1 maalia

Kuten kuvasta nähdään, jatkopaikat ovat vielä jokaisen ulottuvilla. Illan toisessa yhteenotossa Monaco kohtaa ZSKA Moskovan, ja vierasvoitolla koko lohkon asetelma kääntyisi yhä tasaisemmaksi.

Kokoonpanoista ei ole isompaa kerrottavaa. Isänniltä Harry Kane ja Toby Alderweireld ovat edelleen sivussa, vaikka kaksikko onkin palannut harjoituksiin. Vierailta ovat sivussa Toprak, Tah, Bender, Bellarabi ja Pohjanpalo.

Vieraiden kertoimessa löysää

Tämä ottelu voi päättyä kumman tahansa voittoon,  joten Tottenham on nähdäksemme katsottu turhan selväksi ennakkosuosikiksi. Isännillä on alla peräti viisi ottelua ilman voittoa (0-4-1). Käänteinen koitos Saksassa oli tasainen ja päättyi maalittomana, mutta Leverkusen oli lähempänä voittoa.

Kertoimenlaatijoilla on taipumusta yliarvostaa englantilaisjoukkueita europeleissä, vaikka niille ei menestystä tulisikaan. Nytkin näemme Leverkusenin vähintään tasaveroiseksi Tottenhamin kanssa. Lisäksi heillä on kivikova Chicharito kärjessä.

Toki Tottenham on ottelussa suosikki, mutta tuskin kertoimensa veroinen. Europelit Spurs pelaa Wembleyllä eikä remontoitavana olevalla White Hart Lanella. Kotietukaan ei ole siis normaalin veroinen.

Pelivalintamme onkin Leverkusen +0,5 maalia (asian handicap) eli käytännössä x2 ComeOnin kertoimella 1,87. Uskomme siis vieraiden yltävän vähintään tasuriin.

Talleta kymppi ComeOnille – pelaa viidellä!

Vetovihje: Leverkusen +0,5 maalia (asian handicap)
Kerroin: 1,87
Peliyhtiö: ComeOn! (300 tai 10/50 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Keskiviikko 2.11. klo 21.45
TV / stream:  Viasat Sport Premium