Vetovihje: Hertha Berlin – Mönchengladbach 4.11.2016

Bundesliigan perjantainen ottelu Hertha Berlinin ja Borussia Mönchengladbachin välillä tarjoilee meille maukkaan kertoimen.

BW eSports FI €100 welcome

Menestynyt joukkue vastaan vähemmän menestynyt; Borussia M’gladbach oli viime kevään nelonen, mutta tähän kauteen joukkue ei ole lainkaan saanut sellaista starttia kuin halusi. Sijoitus löytyykin alemmasta keskikastista – joskin kaudesta on pelattu vasta neljännes, ja europaikoille on yhä saumoja.

Hertha Berlin sen sijaan oli huutomerkki jo viime kaudella, sijoittuen seitsemänneksi Bundesliigassa ja yltäen siten Eurooppa-liigan karsintaan. Siinä tanskalainen Bröndby oli kuitenkin numeroa isompi.

Nyt Hertha Berlin on yhdeksän pelin jälkeen viidentenä.

Molemmilta on tästä ottelusta useampikin avainmies sivussa. Herthalta pelin jättävät väliin Valentin Stocker, Marvin Plattenhardt ja Sebastian Langkamp – vierailta muiden muassa Ibrahima Traoré ja Andreas Christensen.

Kotivoitto lapulle

Kertoimissa Hertha Berlin on niukka suosikki kertoimella 2,50. Nähdäksemme kerroin olisi voinut olla matalampikin. Kotonaan Olympiastadionilla joukkue on hankala lyötävä, sillä voittoja on neljä neljästä.

Gladbach sen sijaan on hävinnyt vieraissa pääosan otteluistaan (0-1-3). Nyt alla on vain kolmen päivän huili Celtic-ottelun jälkeen – ottelun, joka päättyi saksalaisille katkerasti ”vain” 1-1.

Isäntien parempi vire puoltaa siis ykkösmerkin valintaa. Lyömme lapulle Hertha Berlinin voiton Unibetin kertoimella 2,50.

Avaa pelitili Unibetille ja lunasta 100+10 euron bonus!

Vetovihje: 1×2 ykkönen, Hertha Berlin voittaa
Kerroin: 2,50
Peliyhtiö: Unibet (100+10 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Perjantai 4.11 klo 21.30
TV / stream:  Eurosport 2, Unibet, Bet1234