Vetovihje: Chelsea – Everton 5.11.2016

Chelsea pelaa jälleen Stamford Brigdellä – ja loistavassa vireessä. Lauantai-illan vastustaja on Everton ottelussa, josta me emme odota yhtä runsasmaalista kuin kertoimenlaskijat.

BW eSports FI €100 welcome

Valioliigan nelonen vastaan kutonen vastakkain.

Jokainen piste merkitsee tällä hetkellä Valioliigan kärkipään kilpajuoksussa. Chelsea on löytänyt hyvän vireen sitten syyskuun lopulla Arsenalille häviämänsä paikallisottelun. Alla on nimittäin viisi sarjaottelun voittoa putkeen olkoonkin, että sekaan mahtuu myös yksi cup-tappio.

Everton on neljän pisteen päässä Lontoon sinisistä, ja joukkueen tähtäin on siten europaikoissa. Ylimmille kärkisijoille ei ole kuitenkaan asiaa. Viime kierroksen voitto West Hamista katkaisi neljän ottelun voitottoman putken.

Cesc Fabregas on palanut sairastuvalta Chelsean kokoonpanoon, ja lontoolaisten terveystilanne on hyvä. Evertonilta ovat sivussa Martin Stekelenburg, Leighton Baines ja Idrissa Gueye.

Alipeliä lapulle

Me odotamme ottelusta tiukkaa ja vähämaalista – tai ainakin vähämaalisempaa kuin mitä peliyhtiöt mittelöstä odottavat.

Chelsea on löytänyt loistovireen, ja peli toimii kentän molemmissa päissä. Sarjassa joukkue on pitänyt nollan peräti neljästi peräkkäin (ja välissä nähtiin 1-2-tappio West Ham cupissa). Chelsean kuudesta edellisestä ottelusta vain yksi on tuottanut yli kolme maalia ja kaksi on jäänyt alle 2,5 maalin.

Evertonin vire on keskinkertainen. Puolustuspeli toimii, mutta Romelu Lukaku ei saa paljon apuja maalinteossa. Viisi kuudesta viime ottelusta on tuottanut vähemmän kuin kolme maalia ja se kuudeskin tasan kolme (seassa muun muassa 1-1-tasuri Manchester Cityn vieraana).

Me uskommekin, että Everton pystyy pitämään pelin tasaisena ja alle kolmessa maalissa. Pelivalintamme on alle 3,0 maalia ComeOnin kertoimella 1,77.

Talleta kymppi ComeOnille – pelaa viidellä!

Vetovihje: Alle 3,0 maalia (asian handicap)
Kerroin: 1,77
Peliyhtiö ComeOn! (300 tai 10/50 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Lauantai 5.11. klo 19.30
TV / stream:  Viasat Jalkapallo