Vetovihje: Sevilla – Barcelona 6.11.2016

Sunnuntai-ilta tarjoilee meille loistavan pelikohteen Espanjan liigasta, kun kotonaan vahva Sevilla toivottaa Barcelonan tervetulleeksi Estadio Ramón Sánchez Pizjuánille. Vihjeemme on rohkea.

BW eSports FI €100 welcome

Onko Sevilla valmis haastamaan La Ligaa viime kausina hallinneen trion – Barcelonan, Real Madridin ja Atlético Madridin? Kymmenen kierroksen jälkeen vaikuttaa siltä, että jossain määrin ainakin. Ja tämä ilta kertonee lisää.

Ennen kamppailua Sevilla on taulukossa neljäntenä ja Barcelona kakkosena pisteen erolla toisistaan. Kärjessä Real Madridin kaula Barcaan on viisi pinnaa. Vierailla on alla kitkerä tappio Manchester Citylle Mestarien liigassa (3-1).

Yllätystä hakemaan!

Barcelona lähtee otteluun suosikkina, mutta ei kovin selvänä sellaisena. Sevillassa piisaa laatua, ja virekin on kova (6-1-0). Viimeksi jyrän alle jäi Dinamo Zagreb näytöstyyliin 4-0-lukemin. Kotonaan Sevilla on yksi Euroopan pahimmista kaadettavista joukkueista, eivätkä suurseuratkaan pääse helpolla.

Barcelonan vire ei ole paras mahdollinen. Ennen City tappiota vastaan La Ligan jumbo Granada kaatui ”vain” 1-0. Syytä on varmasti pitkässä sairaslistassa, sillä sivussa ovat Gerard Pique, Andrés Iniesta, Jordi Alba, Aleix Vidal ja Jeremy Mathieu. Käyttöä kyllä olisi varsinkin Iniestan luovuudelle keskikentällä.

Sevillalta Gabriel Mercado on pelikiellossa, mutta muuten tilanne on hyvä. Viime kaudella vastaava koitos päättyi isännille 2-1, joten uskallamme hakea kotivoittoa nytkin – tasoituksella tosin.

Lyödään lapulle Sevilla +0 maalia (asian handicap) Unibetin kertoimella 3,90.

Avaa pelitili Unibetille ja kuittaa 100+10 euron bonus!

Vetovihje: Sevilla +0 maalia (asian handicap)
Kerroin: 3,90
Peliyhtiö: Unibet (100+10 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Sunnuntai 6.11. klo 21.45
TV / stream:  Viasat Jalkapallo