Vetovihje: Buffalo – Ottawa 9.11.2016

Niin Buffalo Sabres kuin Ottawa Senatorskaan ei ole mässäillyt maaleilla alkukaudesta. Näin on tuskin ensi yönäkään.

BW eSports FI €100 welcome

Buffalo teilattiin tylysti jäänpintaan viimeksi, kun Boston Bruins oli parempi lukemin 4-0. Nyt Sabres hakee paluuta voittokantaan.

Buffalon kausi olisi voinut käynnistyä paremminkin, mutta hiljalleen käyrä on nousemassa. Joukkue on napannut 12 pisteestään kahdeksan 29. lokakuuta jälkeen. Kuudesta edellisestä ottelustaan joukkue on voittanut neljä. Tehtyjä maaleja on kuitenkin vain 25, joka on vähän.

Vierailija Ottawan kausi on sujunut aavistuksen paremmin, sillä kasassa on 14 pinnaa 11 ottelusta. Maalinteko on ongelma myös Ottawalle, sillä vain New Jersey Devils on tehnyt yhtä vähän osumia NHL:n ylemmän puoliskon joukkueista.

Isäntien sairastuvalla ruuhkaa

Buffalolla on poissaoloja, sillä pelin jättävät väliin Evander Kane, Cody McCormick ja Jack Eichel. Epävarmoja tapauksia ovat Hudson Fasching, Zach Bogosian ja Nicolas Deslauriers. Vierailta ovat sivussa Clarke MacArthur, Andrew Hammond ja Chris Wideman.

Voittajan veikkaaminen on hankalaa, sillä vierailla on hyvät saumat yltää pisteille, mutta Buffalolla on kotikenttäetu. Historiakin saattaa painaa, sillä Buffalolla on alla neljä voittoa Ottawasta (kaksi näistä harjoituskaudelta). Hyvin todennäköistä on, että maalijuhlia ei ensi yönä nähdä.

Siksi pelivalintamme onkin alle 5 maalia varsinaisella peliajalla (asian handicap) Unibetin kertoimella 1,86

Talleta ComeOnille kymppi – pelaa viidellä!

Peliyhtiö:  Alle 5 maalia, 60 min (asian handicap)
Kerroin:  2,04
Peliyhtiö:  ComeOn! (300 tai 10/50 euron bonus)
Kohde sulkeutuu:  Torstain vastainen yö klo 02.30
TV / stream:   Viasat Urheilu