Vetovihje: Ukraina – Suomi 12.11.2016

Huuhkajien MM-karsinta jatkuu vieraskentällä, kun tänään vastassa on Ukraina Tshornomorets Stadiumilla. Suosikkeja on vain yksi.

BW eSports FI €100 welcome

Ukrainalla on edelleen nolla tappiosarakkeessa kolmen ottelun jälkeen. Karsinnat nimittäin käynnistyivät tasapeleillä Islantia ja Turkkia vastaan, ja viimeksi Kosovo kaatui näytöstyyliin 3-0. Viiden pinnan saalis oikeuttaa lohkon kolmossijaan, kun ero kärki-Kroatiaan ja kakkoseen Islantiin on kaksi pinnaa.

Suomen päävalmentaja Hans Backe on yrittänyt saada Huuhkajien kurssin nousuun, mutta voittoja ei vain tule. Kolmesta ottelusta on kasassa vasta yksi tasuripiste avauksesta Kosovolta.

Isäntien heiniä – ikävä kyllä

Suomea ei voi syyttää yrityksen puutteesta tappioissa Islantia ja Ukrainaa vastaan, mutta pisteittä jääminen vei mennessään viimeisetkin itseluottamuksen rippeet. Myös Kosovoa vastaan 1-1-tasapeli oli pettymys.

Nyt vastassa on hankala vierasottelu, jossa vastassa on kotonaan aina kova Ukraina. Isännillä on laadukkaita pelaajia ryhmässään, ja poliittisista ristiriidoista huolimatta joukkue on pärjännyt hyvin. Jos Kosovo kaatui siis 3-0, eiköhän Suomea vastaan odotettavissa ole samanlainen tulos.

Pelivalintamme on Ukraina -1,5 maalia (asian handicap) Pinnaclen kertoimella 2,13. Kerroin on markkinoiden paras.

Avaa peli Pinnaclelle ja nappaa markkinatoppi itsellesi!

Vetovihje: Ukraina -1,5 maalia (asian handicap)
Kerroin: 2,13
Peliyhtiö: Pinnacle
Kohde sulkeutuu: Lauantai 21.11. klo 21.45
TV / stream
Yle TV2 klo 21.00