Vetovihje: Jukurit – HPK 16.11.2016

Röyhkeällä asenteella liigaperheeseen liittynyt Jukurit kohtaa tänään HPK:n, jonka maaottelutauon jälkeiset otteet ovat jättäneet faneille paljon toivomisen varaa.

BW eSports FI €100 welcome

Mikkelin Jukurit pelaa tänään viikon ensimmäisen ottelunsa, kun Ikioma Areenalle saapuu vieraaksi Hämeenlinnan Pallokerho. Yhteenotto on joukkueiden toinen tällä kaudella.

Lokakuussa otellussa avausmittelössä HPK oli kotonaan parempi jatkoajan jälkeen numeroin 3-2. Sittemmin – ja varsinkin maaottelutauon jälkeen – joukkueiden kuntokäyrät ovat kulkeneet eri suuntiin. Jukureilla on alla kolmen ottelun voittoputki, kun taas HPK on hävinnyt kaikki neljä otteluaan.

Jukurit palasi tauolta voittamalla viime viikon otteluissaan Pelicansin ja Ilveksen varsinaisella peliajalla sekä KooKoon voittomaalikilpailussa. HPK sen sijaan on hävinnyt Pelicansille, Kärpille, SaiPalle ja Tapparalle – ja kaikille vieläpä varsinaisella peliajalla.

Maalit kortilla?

Mikkeliläisten asenne debyyttikaudella on ollut jopa ällistyttävän hyvä, sillä joukkue ei ole pyydellyt keneltäkään anteeksi. Risto Dufva on luonut joukkueelle pelitavan, joka perustuu tiiviiseen puolustamiseen ja toisaalta riittävän laadukkaaseen hyökkäyspeliin.

Hämeenlinnalaiset puolestaan eivät ole onnistunut luomaan maalipaikkoja alkukauden tahtiin. Tauon jälkeen Kerho on nimittäin heiluttanut vastustajan verkkoa vain neljästi yhtä monessa ottelussa! Päävalmentaja Antti Pennasen runsaat ketjumuutokset eivät ole auttaneet asiaa.

Vedonlyöntimielessä ottelu siis haiskahtaa kotivoitolta. Me kuitenkin käännämme katseet maalimäärään, sillä Jukurien edellisistä viidestä ottelusta 5/5 on tuottanut alle 5,5 maalia ja 4/5 alle 4,5 maalia. HPK:lla seitsemän edellistä ottelua ovat tuottaneet 6/7 alle 5,5 maalin peliä ja 5/7 alle 4,5 maalin peliä.

Jukurit on pelannut koko kaudella 13/19 ja HPK 12/20 otteluaan alle 4,5 maalin. Odotusarvo on siis erittäin vähämaalinen. Pelivalintamme on siis alle 4,5 maalia ComeOnin kertoimella 1,82.

Avaa pelitili ComeOnille kympillä – aloita pelaaminen viidellä!

Vetovihje:  Alle 4,5 maalia
Kerroin:  1,82
Peliyhtiö:  ComeOn! (300 tai 10/50 euron bonus)
Kohde sulkeutuu:  Keskiviikko 16.11. klo 18.30
TV / stream:   Nelonen Pro ja Ruutu-palvelu