Vetovihje: Pelicans – Lukko 18.11.2016

Raumalaisten rämpiminen jatkuu Lahdessa

Maaottelutauon jälkeen voittoisasti pelannut Pelicans isännöi Liigan peränpitäjää Lukkoa selvänä suosikkina.

BW eSports FI €100 welcome

Pelicans on liidellyt sarjapaussin molemmin puolin korkealla, sillä joukkue on voittanut viidestä viime pelistään neljä, kun taukoa edeltävä Ilves-peli lasketaan mukaan. Tiistaina Pelicans haki makeat pisteet Oulusta, kun Kärpät taipui 1-2-tappioon.

Tällä hetkellä Pelicans on taulukossa kuudentena, ja hyviä otteita voi pitää jossain määrin yllättävinä, sillä sairastuvalla on kaksi kentällistä pelaajia. Pisteitä on tullut kuitenkin heikommillakin esityksillä.

Justin Hodgmanin Pelicans on saanut kuitenkin takaisin kokoonpanonsa, ja sarjassa eniten maaleja päästäneellä Lukolla pitääkin varmasti kiirettä tänään Hodgmanin kanssa. Myös Hannes Björninen ja Antti Erkinjuntti ovat olleet loistovireessä.

Pelicans voitti myös avauskohtaamisen

Juha Vuoren debyyttikausi Lukon peräsimessä on ollut hankala, sillä joukkuetta povattiin monissa arvioissa jopa Liigan kärkikuusikkoon. Nyt raumalaiset ovat jääneet kymmenen joukosta jo 14 pisteen päähän, kun sarjaa on pelattu kolmannes.

Alisuorittajia riittää vaikka kuinka, eivätkä kauden aikana hankitut nimekkäät vahvistuksetkaan ole auttaneet kääntämään kurssia. Lahteen joukkue matkaa neljän ottelun tappioputkessa, kun SaiPa oli keskiviikkona parempi Raumalla 1-3-lukemin. Pelicansia vastaan Lukko hävisi joukkueiden kauden avauskohtaamisen Raumalla 3-6.

Pelicans palaa kotihalliinsa kolmen ottelun mittaiselta vieraskiertueelta, josta joukkue keräsi mukaansa yhteensä viisi pistettä, joten vire on hyvä. Lukko on päästänyt Liigassa eniten maaleja omiin, joten pelivalintamme onkin suora kotivoitto Unibetin kertoimella 2,02.

Avaa pelitili Unibetille ja lunasta 100+10 euron bonus!

Vetovihje:  1×2 ykkönen, Pelicans voittaa
Kerroin:  2,02
Peliyhtiö:  Unibet (100+10 euron bonus)
Kohde sulkeutuu:  Perjantai 18.11. klo 18.30
TV / stream:   Nelonen Pro ja Ruutu-palvelu