Vetovihje: Middlesbrough – Chelsea 20.11.2016

Tiukasti puolustava Middlesbrough kohtaa tiukasti puolustavan Chelsean. Nähdäänkö Riverside Stadiumilla vähämaalinen vääntö?

BW eSports FI €100 welcome

Middlesbrough on nimetty monien asiantuntijoiden suulla yhdeksi parhaista nousijoista Valioliigassa vuosiin. Kausi ei silti oikeastaan käynnistynyt kummoisesti, mutta ennen maaottelutaukoa otteissa tapahtui muutos, kun vieraista irtosi tasurit mestarisuosikeilta Manchester Cityltä ja Arsenalilta. Myös AFC Bournemouth kaatui kotona.

Myös Chelsea olisi voinut käynnistää kautensa paremminkin, mutta kauden mittaan joukkue on kasvanut. Arsenalille kärsityn 0-3-tappion jälkeen voittoja tuli viisi putkeen muun muassa ManUsta, Leicesteristä ja Evertonista. Ja maaliero näissä: 16-0!

Voittoputki nosti Lontoon siniset kakkospaikalle, ja lauantain jälkeen joukkue on kolmantena. Voitolla Chelsea nousisi kärkeen. Tämä on kuitenkin helpommin sanottu kuin tehty tietäen, kuinka hyvin Middlesbrough puolustaa.

George Friendin mukanaolo on epävarmaa isännillä. Chelsea saa Eden Hazardin ja Diego Costan takaisin mukaan.

Kurinalaista puolustamista

Kuten sanottua, molemmat puolustavat hyvin.

Middlesbrough pelaa pitkälti puolustuksen kautta. Kolmessa viime pelissä omiin on mennyt vain yksi osuma (Cityä vastaan). Chelsea ei ole siis päästänyt maaleja viidessä viime ottelussaan ja pystyy silti tekemään tulosta myös hyökkäyspäähän. Boron alakerta ei ole kuitenkaan helposti ohitettavissa.

Pelivalintamme on ”molemmat joukkueet onnistuvat maalinteossa – ei” Betssonin kertoimella 1,78.

Avaa pelitili Betssonille ja lunasta 100 euron bonus!

Vetovihje:  Molemmat joukkueet onnistuvat maalinteossa – ei
Kerroin:  1,78
Peliyhtiö:  Betsson (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu:  Sunnuntai 20.11. klo 18.00
TV / stream:   Viasat Jalkapallo