Vetovihje: Leganés – Osasuna 21.11.2016

Espanjan liigassa otellaan tiukka kellariosaston kamppailu, jossa neljänneksi viimeinen Leganés kohtaa viimeistä edellisen Osasunan – nousijoita molemmat.

BW eSports FI €100 welcome

Sarjanousijat iskevät yhteen Estadio Municipal de Butarquella, joka on Leganésin kotikenttä. Joukkue avasi kautensa pirteästi, kuten nousijat usein, mutta nyt alla on neljä peräkkäistä tappiota. Näistä neljässä Leganés on jäänyt vieläpä nollille.

Osasunalla on kasassa 11 ottelusta seitsemän pinnaa, eli kolme vähemmän kuin isännillä. Syyskauden ainoa voitto tuli vieraista, kun Eibar taipui 2-3-lukemin, mutta viime kierroksilla otteet ovat olleet paranemaan päin.

Osasunalla yllätyssaumoja?

Vastakkain asettuvat kaksi La Ligan kovinta putoajakandidaattia. Ei olisi yllätys, vaikka kumpikin tippuisi kauden päätteeksi.

Leganésilla on kotikenttäetu puolellaan, mutta vire on vieraita heikompi. Osasuna on toisaalta hävinnyt vain kaksi viidestä edellistä ottelustaan. Osasuna on ollut sitä paitsi vahva vieraissa (saldo 1-2-2). Ainoat tappiot tulivat Real Madridille ja Villarrealille, jotka ovat todella kovia kotonaan.

Uskommekin, että Osasunalla on tänään hyvä mahdollisuus välttää tappio. Kupongille valikoituu Osasuna +0,5 maalia (asian handicap) Pinnaclen liki tuplakertoimella.

Avaa pelitili Pinnaclelle ja varmista lisäjännitys maanantai-iltaan!

Vetovihje: Osasuna +0,5 maalia (asian handicap)
Kerroin: 1,98
Peliyhtiö: Pinnacle
Kohde sulkeutuu: Maanantai 21.11. klo 21.45
TV / stream:  Bet1234, Unibet