Vetovihje: Atlético Madrid – PSV 23.11.2016

Kehnovireinen Atlético Madrid hakee ryhtiliikettä kohdatessaan PSV:n Vicente Calderónilla.

BW eSports FI €100 welcome

Atlético Madridin vire ei ole paras mahdollinen joukkueen kärsittyä tappiot Real Sociedadille ja Real Madridille maalierolla 0-5. La Ligaa johtavan Real Madridin kaula paikalliskilpailijaan on venähtänyt yhdeksään pisteeseen.

Mestarien liigassa sen sijaan kulkee, sillä neljä ottelua ovat tuottaneet yhtä monta voittoa. Myös Bayern München kaatui, mikä antaa espanjalaisille etulyöntiaseman taistelussa ykkössijasta. Päätöskierroksella joukkueet kohtaavat Saksassa.

PSV pitää perää yhdessä venäläisen Rostovin kanssa – odotetusti. Jumboduo päätyi keskinäisessään tasuriin, mikä on molemmille ainoa piste tähän mennessä. Nyt hollantilaisilla on pienet saumat pisteille.

Alessio Cerci ja Augusto Fernández ovat sivussa Atléticolta, ja Giménezin tilanne on epävarma. Vierailta jäävät sivuun Jorrit Hendrix, Jürgen Locacia ja Siem de Jong.

Vähämaalista luvassa?

Vedonlyönti sitten? Me käännämme katseet maalimarkkinaan, jossa kertoimenlaatijat odottelevat ottelusta runsasmaalista.

Atlético Madrid on maanosan parhaimmistoa, muttei edusta ehkä aivan absoluuttista huippua. Joukkueen menestyminen perustuu enemmän kovaan työntekoon ja pelikuriin kuin iloiseen hyökkäyspeliin. Tämä näkyy myös siinä, että voittolukemat ovat usein maltillisia.

Viime kaudella Atlético ja PSV kohtasivat kahdesti Mestarien liigan pudotuspeleissä, ja ottelut päättyivät molemmilla kerroilla maalittomina. Atlético meni jatkoon lopulta vasta rankkareilla.

PSV pysäköi bussinsa varmasti tänäänkin, joten viime otteluissaan ilman osumia jäänyt Atlético Madrid voi joutua jälleen tuskailemaan maalinteon kanssa. Pelivalintamme onkin alle 2,5 maalia Betssonin kertoimella 2,07.

Avaa pelitili Betsonille ja lunasta 100 euron bonus!

Vetovihje: Alle 2,5 maalia (asian handicap)
Kerroin: 2,07
Peliyhtiö: Unibet (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Keskiviikko 23.11. klo 21.45
TV / stream:  Viasat Hockey