Vetovihje: Freiburg – RB Leipzig 25.11.2016

Mitä ihmettä, RB Leipzig johtaa Bundesliigaa? Sarjanousija on ollut loistava syyskaudella, mutta yhä sitä aliarvioidaan kertoimissa. Irtoaako toiselta nousijalta tänään täysi pistepotti?

BW eSports FI €100 welcome

Leipzigissa tiedettiin piilevän potentiaalia, mutta että nousijana Bundesliigan kärkeen 11 kierroksen jälkeen – se oli jättiyllätys!

Leipzig voitti vieraissa esimerkiksi Bayer Leverkusenin, eikä 1-0-kotivoitto Borussia Dortmundistakaan ollut huono suoritus. Joukkue ei johda sarjaa vain helpon sarjaohjelman takia.

Freiburg pitää hallussaan kymppisijaa. Esitykset ovat ailahdelleet, mutta nousijalle sijoitus on silti hyvä. Leipzig. Viime kaudella Freiburg sijoittui Leipzigin yläpuolelle. Nyt otteluita on pelattuna muuten 11 ilman ainuttakaan tasapeliä.

Vieraille menee

Nousijat siis kohtaavat tänään. Vierailija on suosikki, ei vain paremman vireensä ansiosta vaan myös laadukkaamman miehistönsä.

Myös terveystilanne puoltaa vieraita, sillä Freiburgilta on useita avainhahmoja sivussa; Christian Günter on pelikiellossa, Jonas Meffert loukkaantuneena ja Caglar Söyüncün mukanaolo on epävarmaa. Tämä ei tiedä hyvää, koska alakerta vuotaa jo muutenkin. Viimeksi tuli 0-3-kotitappio Wolfsburgille, sitä ennen Mainz 05 oli parempi maalein 4-2.

Vieraat ovat nakuttaneet jo kuusi voittoa putkeen, ja viimeksi Bayer Leverkusen taipui 2-3-kotitappioon! Yksi avaintekijöistä on Emil Forsberg, joka on ollut hurjalla pelipäällä. Hänen maalistaan on tarjolla muuten komeita kertoimia.

Pelivalintamme on Leipzigin voitto Betwayn kertoimella 2,05.

Avaa pelitili Betwaylle ja lunasta 50 euron ilmaisveto!

Vetovihje: RB Leipzig -0,5 maalia (asian handicap)
Kerroin: 2,05
Peliyhtiö: Betway (50 euron ilmaisveto)
Kohde sulkeutuu: Perjantai 25.11. klo 21.30
TV / stream:  Eurosport 2, Bet1234