Vetovihje: Chelsea – Tottenham 26.11.2016

Lauantain poletit pannaan likoon Valioliigan paikalliskamppailuun Chelsean ja Tottenhamin välillä – ja muhkealla kertoimella.

BW eSports FI €100 welcome

Lontoon paikallisvääntö käynnistyy kello 19.30 Chelsean isännöimänä Stamford Bridgellä. Blues on ollut loistovireessä ja noussut Valioliigan kärkeen. Nyt pisteitä on 28 ennen Liverpoolia ja Manchester Cityä, joilla niitä on yksi vähemmän.

Vierailija ”Spurs” oli hyvissä asemissa vielä pari viikkoa sitten. Nyt voittoja on kuitenkin vain yksi yhdeksästä edellisestä ottelusta, eikä sellainen pistetahti riitä, mikäli joukkue mielii pysyä mukana tittelitaistoissa.

Yhdistelmäpeliä lapulle

Onko Chelseaa mahdollista pysäyttää nyt?

Ilman muuta, mutta että pysäyttäjä olisi Tottenham, siihen emme usko. Derbyt ovat aina vaikeita veikattavia, mutta Chelsealla on puolellaan niin vire kuin parempi materiaalikin. Kotivoitolta haiskahtaa.

Lontoon sinisten kone hurisee tällä hetkellä kuin rasvattu. Puolustuspeli toimii kuten hyökkäyskin. Kaikesta huokuu harmonia, ja keskikentän primus motorina häärii Kanté, joka jo yksinään tuo merkittävän lisäedun isännille.

Hiukan tilastopohjaa tarjoaa vielä se seikka, että Chelsea on voittanut kuusi ottelua ilman päästettyjä – siis perätysten. Tottenhamin vire on, kuten sanottua, selvästi huonompi. Puolustuksesta on vieläpä iso nimi Danny Rose poissa.

Tästä syystä pelivalintamme on Chelsean voitto nollille Bet1234:n kertoimella 3,10.

Avaa pelitili Bet1234:lle ja lunasta 100 euron bonus!

(Huom! Bet1234:lla ei ole suomenkielisiä nettisivuja.)

Vetovihje: Chelsea voittaa ja pitää nollan
Kerroin: 3,10
Peliyhtiö: Bet1234 (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Lauantai 26.11. klo 19.30
TV / stream:
Viasat Jalkapallo