Vetovihje: Real Sociedad – Barcelona 27.11.2016

Anoeta Stadium on Barcelonalle ehkä vaikein vierasareena. Sunnuntaina katalaanit yrittävät hakea kuitenkin pinnoja kovavireiseltä Real Sociedadilta.

BW eSports FI €100 welcome

Eusebio Sacristánia ylistetään joka puolella – ja ansaitusti. Espanjalaisluotsi on saanut Real Sociedadin melkoiseen lyöntiin. Alla on neljä peräkkäistä voittoa, jotka ovat nostaneet joukkueen viitossijalle La Ligassa.

Barcelonan tilanne on haastava, sillä arkkivihollinen Real Madrid johtaa sarjaa neljän pisteen erolla. Barcelonan peli ei ole kulkenut odotettuun malliin, mutta toisaalta odotukset ovat olleet pilvissä viime kausien dominoinnin jäljiltä.

Sociedad kova Anoetalla

1-0
1-0
3-1
1-1
3-2
2-2
2-1

Tässä ovat tulokset seitsemästä edellisestä kohtaamisesta Sociedadin kotikentällä. Viisi kotivoittoa, kaksi tasapeliä. Ilmiömäinen tulosluettelo ottaen huomioon Barcelonan dominoinnin 2010-luvulla. Katalaanit eivät ole hakeneet siis yhtäkään voittoa Anoeta Stadiumilta.

Lista saattaa saada jatkoa, sillä Real Sociedad on loistoiskussa. Sitten avauksensa (tappio Real Madridille) joukkue ei ole hävinnyt kotonaan. Ennen sarjataukoa Atlético Madrid kaatui 2-0.

Barcelonan vire on keskinkertainen. Viime viikon kotiottelu Málagaa vastaan tuotti 0-0-tasurin. Celtic kaatui 2-0 viikolla Mestarien liigassa, puolivillaisella esityksellä. Jaa miksikö Barcalla tökkii? No tietysti siksi, että Andrés Iniesta puuttuu keskikentältä.

Tämä siis haiskahtaa yllätykseltä!

Pelivalintamme on Real Sociedad draw no bet Bet1234:n kertoimella 5,50.

Avaa pelitili Bet1234:lle ja lunasta 100 euron bonus!

(Huom! Bet1234:lla ei ole suomenkielisiä nettisivuja.)

Vetovihje: Real Sociedad draw no bet
Kerroin: 5,50
Peliyhtiö: Bet1234 (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Sunnuntai 27.11. klo 21.45
TV / stream:  Viasat Jalkapallo