Vetovihje: Las Palmas – Athletic Bilbao 28.11.2016

Kolmen pisteen potti on jaossa Espanjan liigassa maanantai-iltana, kun Las Palmas ja Athletic Bilbao kohtaavat Estadio Gran Canarialla.

BW eSports FI €100 welcome

Taistelu europaikoista käy kuumana La Ligassa. Yksi vahvimmista kandidaateista nappaamaan ”pääsylipun” on juuri Athletic Bilbao, joka sijoittui viime kaudella sarjassa viidenneksi. Nyt sijoitus on kahdeksas turhien pistemenetysten vuoksi, mutta toisaalta kärkikuusikkoon on matkaa vain piste.

Las Palmas on perinteisesti keskikastin porukka, jolla ei pitäisi olla asiaa putoamistaistoon, joskaan ei sarjan kärkeenkään. Kotikenttäetu on merkittävä, mutta vieraissa on hankalampaa. Tällä hetkellä sijoitus on identtinen pelattujen otteluiden lukumäärän kanssa – 12. Suurin osa muista on toki pelannut ottelun enemmän.

Las Palmasilla hyvät voitonsaumat

Sarjan kärkiseurat hakevat silloin tällöin täyden pistepotin Gran Canarialta, mutta eivät aina nekään. Tällä kaudella Las Palmas ei ole hävinnyt ainuttakaan kotiottelua (saldo 3-3-0), vaikka esimerkiksi Real Madrid on käynyt vieraisilla.

Athletic Bilbao ei ole ennalta juurikaan Las Palmasia parempi. Athletic on vieläpä kompuroinut vieraissa (saldo 2-1-3), ja ainoat voitot ovat tulleet kellarikerroksen Granadasta ja Deportivo La Corunasta. Kotona Athleticilla kulkee paremmin.

Bilbaolta on Iturraspe pelikiellossa, mikä ei paranna joukkueen osakkeita.

Me uskommekin isäntiin kertoimenlaatijoita enemmän. Pelivalintamme on Las Palmas +0 maalia (asian handicap) Bet1234:n kertoimella 1,95.

Avaa pelitili Bet1234:lle ja lunasta 100 euron bonus!

(Huom! Bet1234:lla ei ole suomenkielisiä nettisivuja.)

Vetovihje: Las Palmas +0 maalia (asian handicap)
Kerroin: 1,95
Peliyhtiö: Bet1234 (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Maanantai 28.11. klo 21.45
TV / stream:  Viasat Urheilu, Bet1234, Unibet