Vetovihje: Hull – Newcastle 29.11.2016

Liigacupin Hull City ja Newcastle United kohtaavat Liigacupissa tiistai-iltana. Vierailija pelaa sarjatasoa alempana, mutta eroa ei käytännössä ole.

BW eSports FI €100 welcome

Valioliigan häntäpää vastaan Championshipin kärki Liigacupin puolivälierässä.

Hull on odotetusti isoissa ongelmissa Valioliigassa. Miehistö on todella heppoinen niin määrällisesti kuin laadullisestikin, ja joukkue jumittaa tällä hetkellä kolmanneksi viimeisenä. Vaihtuuko sarjataso jo kolmatta vuotta putkeen?

Newcastle vaihtoi paikkaa Hullin kanssa viime vuonna pudottuaan pääsarjasta. Pelaajapaon sijasta seura onnistui kuitenkin vahvistamaan ryhmäänsä, ja Rafael Benitez pysyi päävalmentajana. Championshipissä joukkue on ollut aivan omaa luokkaansa, ja ihme on, mikäli nousua ei nähdä keväällä.

Kakkosta lapulle

Asetelma on erikoinen, koska ylemmässä sarjassa pelaava joukkue on katsottu kertoimissa altavastaajaksi. Tällä kertaa Newcastle on kuitenkin syystäkin suosikki.

Newcastle panostaa cupiin, ja miehistössä riittää leveyttä. Viimeksi tuli odottamaton 0-1-tappio Blackburn Roversille, mutta isossa kuvassa Magpies on kovassa lyönnissä.

Hullin prioriteeteissa sarjapelit ovat selvästi cupia korkeammalla, ja tällä viikolla on edessä vielä tärkeä kamppailu Middlesbrough’a vastaan. Terveystilannekin on hankala.

Vaikka vieraskertoimet eivät aivan huippuluokkaa olekaan, lyömme lapulle silti Newcastlen voiton Bet1234:n kertoimella 2,25.

Avaa pelitili Bet1234:lle ja lunasta 100 euron bonus!

(Huom! Bet1234:lla ei ole suomenkielisiä nettisivuja.)

Vetovihje: 1×2 kakkonen, Newcastle voittaa
Kerroin: 2,25
Peliyhtiö: Bet1234 (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Tiistai 29.11. klo 21.45
TV / stream:  Bet1234Unibet