Vetovihje: KalPa – SaiPa 1.12.2016

Huippuvireinen KalPa isännöi Kuopiossa itäsuomalaisten keskinäisessä SaiPaa. Haiskahtaa kotivoitolta.

BW eSports FI €100 welcome

KalPan hurja syysvire ei ole ottanut laantuakseen, sillä joukkue kasvatti pistesaldoaan marraskuussa jokaisessa ottelussaan. Joukkue on osoittanut kovaa kanttia nousemalla useasti tappiotilanteesta voittoon aivan ottelun loppuhetkillä.

Etenkin Niiralan montussa KalPa on ollut vahva. Pisteitä on napsunut tilille kotipeleistä lähes kahden ja puolen pisteen keskiarvolla, eikä ykkösmolarin loukkaantuminenkaan hetkauttanut joukkuetta.

Nyt kyse on vain siitä, riittääkö asenne ennen lauantain toista kotiottelua, kun TPS saapuu todistamaan Kimmo Timosen paidanjäädytystä. Ja painaako edellisillan reissu Kouvolaan jaloissa. Sieltä tuliaisina oli voitto KooKoon taivuttua 1-2-lukemin.

SaiPalla heikko vire

SaiPa onnistui keräämään marraskuussa vain kolme voittoa, joten vire on selvästi isäntiä kehnompi. Sputnik hävisi tiistaina HIFK:lle Kisapuistossa maalein 0-2. Se oli jo viides tappio kuudessa viime ottelussa.

KalPalta varsinkin Tommi Jokisen, Matias Myttysen ja Jesse Mankisen ketju on ollut vahvassa lyönnissä, mutta ratkaisijoita on löytynyt muistakin vitjoista.

Uskommekin, että kotijäällään KalPa onnistuu mutustelemaan pakkopullan vähintään maalin erolla omiin nimiinsä ComeOnin tuplakertoimella.

Talleta kymppi ComeOnille – aloita pelaaminen viidellä!

Vetovihje:  1×2 ykkönen, KalPa voittaa
Kerroin:  2,00
Peliyhtiö:  ComeOn! (300 tai 10/50 euron bonus)
Kohde sulkeutuu:  Torstai 1.12. klo 18.30
TV / stream:   Nelonen Pro ja Ruutu-palvelu