Vetovihje: Barcelona – Real Madrid 3.12.2016

Unibet tarjoaa ilmaisvedon El Clásicoon!

El Clásico! Oletteko valmiina? Maailman suurin jalkapallotaisto – Barcelona vastaan Real Madrid. Me aavistelemme Camp Noulle hienoista yllätystä.

BW eSports FI €100 welcome

Suomen paras bonuslistaus: Täältä löydät parhaat kampanjatarjoukset 17 eri pelisivustolle!

Kaksi maailman suurinta jalkapalloseuraa vääntävät kättä miljoonien silmäparien seuratessa. Avausvihellys Camp Noulla kuullaan lauantaina kello 17.15. Viasat Jalkapallo ja Viaplay esittävät ottelun suorana, samoin Unibet omille asiakkailleen.

Vierasvoitto tietäisi sitä, että katalaanit olisivat tukalassa tilanteessa. Tällä hetkellä ero Espanjaa liigaa johtavaan Real Madridiin on nimittäin kuusi pistettä. Sarjaa on pelattu 13 kierrosta.

Barcelonan vire on heikko, sillä joukkue on voittanut vain kaksi kuudesta edellisestä ottelustaan. Viimeksi cupissa Hérculesta vastaan kentälle heitettiin varamiehinen joukkue, joka jäi nolosti 1-1-tasapeliin. Sitä ennen Barca jäi tasuriin Real Sociedadin vieraana. Esitys oli surkea.

Real Madridin tilanne on päinvastainen. Voittoja napsuu tilille heikommillakin esityksillä, eikä tappioita ole vielä yhtään.

Barcako selvä suosikki?

Arkkivihollisten yhteenotoissa kotiedulla on usein iso merkitys, mutta ei El Clásicossa. Kuudesta viime keskinäisestä neljä on nimittäin päättynyt vieraiden eduksi. Edellisen kamppailun Camp Noulla Barcelona hävisi 1-2.

Siihen nähden Barcelonan kertoimet vaikuttavat kovin matalilta. Real Madrid sitä paitsi johtaa La Ligaa ja on selvästi isäntiä paremmassa vireessä. Edellinen vierasottelukin tuotti heille 0-3-voiton tämänhetkisen sarjanelosen Atlético Madridin kotikentällä.

Miinusta vieraille tuo toki se, että Gareth Bale jättänee ottelun väliin. Katalaanit taas saattavat saada takaisin Andrés Iniestan. Pelikunto on kuitenkin arvoitus.

Pelivalintamme on joka tapauksessa Real Madrid +0 maalia (asian handicap) Unibetin kertoimella 3,55. Se on markkinoiden paras. Tasurilla panos palautuu. Unibet tarjoaa otteluun myös ilmasvedon, josta voit lukea lisää Vihjeharavan sivuilta.

Avaa pelitili Unibetille ja lunasta yhteensä 120 euron etupaketti!

Vetovihje: Real Madrid +0 maalia (asian handicap)
Kerroin: 3,55
Peliyhtiö: Unibet (100+10 euron bonus ja 10 euron ilmaisveto El Clásicoon)
Kohde sulkeutuu: Lauantai 3.12. klo 17.15
TV / stream:  Viasat Jalkapallo, Unibet, Bet1234