Vetovihje: Fiorentina – Palermo 4.12.2016

Palermon kaaos jatkuu. Seura sai hiljattain peräsimeensä 31. päävalmentajan sitten vuoden 2002 ja yrittää kääntää kurssiaan. Tänään tänään edessä on kuitenkin hankala vierasottelu Fiorentinaa vastaan.

BW eSports FI €100 welcome

Karuselli jatkaa pyörimistään. Palermo on ollut epätasapainoinen seura jo pitkään, joten Roberto De Zerbin lähdöt päävalmentajan paikalta eivät tulleet yllätyksenä sen jälkeen, kun hän kieltäytyi noudattamasta seuran presidentin Maurizio Zamparinin ohjeita ennen cup-ottelua Serie B:n Speziaa vastaan.

– Onneton ottelu, onneton joukkue ja onneton päävalmentaja, kuului Zamparinin kommentti kamppailun jälkeen.

De Zerbin paikan otti Eugenio Corini. Onnistuuko hän kääntämään trendikäyrät yläviistoon?

Myös Fiorentina seilaa vastatuulessa, joskaan ei läheskään yhtä pahasti kuin Palermo. Fiorentina on tällä hetkellä yhdeksäntenä, eikä europaikoille ole asiaa, ellei voittoja ala ropista.

Fiorentina suosikkina

Valmentajanvaihto saattaa joskus piristää joukkuetta lyhyellä aikavälillä, mutta pitempiaikaiseen kurssinmuutokseen emme usko – melkeinpä päinvastoin. Ja myös seurapomon kommentit ottelun jälkeen ovat omiaan syömään pelaajien itseluottamusta. Alla on kuitenkin kahdeksan peräkkäistä tappiota.

Tänään vastassa on Fiorentina, joka on selvästi paremmassa vireessä. Viimeksi lilapaidat hävisivät Interille, joka otti kotonaan 3-0-johdon 19 minuutissa ja voitti lopulta 4-2. Fiorentinalta toinen puoliaika oli kuitenkin kelpo luokkaa.

Vieraiden asiaa ei helpota sekään, että joukkueella on kolme pelaajaa pelikiellossa: Alessandro Diamanti, Edoardo Goldaniga ja Giancarlo González. Fiorentinalta on sivussa Gonzalo Rodríguez, mutta leveyttä riittää.

Tässä on kyse kaikessa yksinkertaisuudessaan tasoerosta. Valintamme onkin Fiorentina -1,5 maalia (asian handicap), josta Bet1234 antaa mainion kertoimen 2,08.

Avaa pelitili Bet1234:lle ja lunasta 100 euron avausbonus!

(Huom! Bet1234:lla ei ole suomenkielisiä nettisivuja.)

Vetovihje: Fiorentina -1,5 maalia (asian handicap)
Kerroin: 2,08
Peliyhtiö: Bet1234 (100 euron avausbonus)
Kohde sulkeutuu: Sunnuntai 4.12. klo 21.45
TV / stream:  Unibet, Bet1234