Vetovihje: Deportivo – Real Sociedad 5.12.2016

Espanjan liigan maanantai-ottelussa vastakkain asettuvat joukkueet kuntopuntarin eri päistä. Deportivo La Coruña kohtaa Real Sociedadin Estadio Riazorilla, ja meillä on tarjota otteluun pelivihje.

BW eSports FI €100 welcome

Deportivo on odotetusti sarjan häntäpäässä. Joukkue on sarjan kovimpia putoajakandidaatteja. Kun sarjasta on pelattu 13 kerrosta, monella itse asiassa jo 14, Deportivo on vain pisteen turvin punaisen sektorin yläpuolella. Deportivo pelaa siis veitsi kurkulla.

Real Sociedad sitä vastoin on pelannut yli odotusten. Jos joukkue onnistuu tänään voittamaan, se nousisi sarjataulukossa nelossijalle eli tähyilemään Mestarien liigan paikkoja.

Kummankaan kokoonpanosta meillä ei ole mainittavaa.

Harhaanjohtavat kertoimet

Real Sociedad on siis suvereenissa vireessä, ja joukkue säväyttää pelityylillään. Sociedad on pelannut kuusi tappiotonta ottelua perätysten (5-1-0). Tasapeli tuli vieläpä Barcelonaa vastaan viime viikolla, vaikka Sociedad hallitsi selvästi ja olisi voinut voittaa. Lopputulos oli kuitenkin 1-1.

Deportivo puolestaan on pelannut seitsemän ottelua ilman voittoa ja 3 peräkkäistä on päättynyt tappioon. Suurin syy on pahasti vuotava alakerta.

Selvät laatuerot puoltavat vierasvoittoa, joten Realin ei pitäisi olla vain niukka suosikki, vaan selvä sellainen. Meille riittäisi peleihin kolme kymmenystä pienempikin kerroin kuin Betwayn 2,38.

Avaa pelitili Betwaylle ja hyödynnä 50 euron ilmaisveto!

Vetovihje: 1×2 kakkonen, Real Sociedad voittaa
Kerroin: 2,38
Peliyhtiö: Betway (50 euron ilmaisveto)
Kohde sulkeutuu: Maanantai 5.12. klo 21.45
TV / stream:  Unibet, Bet1234