Vetovihje: Bayern München – Atlético Madrid 6.12.2016

Merkityksetön peli - kummalliset kertoimet

Käytännössä merkityksetön ottelu Euroopan raskaansarjalaisten välillä tarjoaa ihmeellisen kerroinasettelun. Bayern München on katsottu liian kovaksi suosikiksi Atlético Madridia vastaan.

BW eSports FI €100 welcome

Rostovin 3-2-voitto viimeksi oli Bayern Müncheniltä odottamaton kompastuminen, joka tiesti samalla D-lohkon voittoa Atlético Madridille. Espanjalaiset ovat voittaneet viisi viidestä, joten Bayern jää kakkoseksi. PSV ja Rostov ratkovat Eurooppa-liigaan tuuppaavan kolmossijan kohtalon keskenään.

Tänään motivaatio voi siis olla molemmilla koetuksella.

Kotimaan sarjoissa paineita riittää molemmilla. Bayern München jahtaa sensaatiojoukkue RB Leipzigia, kun taas Atlético Madridilta titteli on karannut jo kauaksi nelossijasta huolimatta – piste-ero kärjessä porskuttavaan Real Madridiin on yhdeksän pistettä.

Kokoonpanoista voidaan mainita, että Bayern on saanut treeneihin takaisin Xabi Alonson ja Holger Badstuberin. Pelikunto on vielä arvoitus. Muuta mainittavaa ei ole.

Täysin avoin asetelma

1,60-4,20-6,50. Voitko uskoa, että siinä ovat 1X2-kohteen kertoimet?

Bayern München on keskinkertaisessa vireessä ja suuri pettymys Mestarien liigassa. Joukkue saa aina ansiotonta arvonlisää – tai -pudotusta – kertoimiinsa, ja näin on nytkin ottelussa, jolla ei ole suurtakaan merkitystä.

Emme siis usko, että isäntien on sen helpompi löytää otteluun motivaatiota. Tämä voi näkyä pelikurin puutteena, mikä sopii mainiosti vastaiskuihin pelinsä perustavalle Atlético Madridille. Vieraiden valmentaja Diego Simeone on pätevä tekijä, ja alkulohko olisi hienoa päättää puhtaalla saldolla. Madridissakin kotijoukkue 1-0-lukemin vahvempi.

Pelivalintamme onkin Atlético Madrid +0 maalia (asian handicap) Unibetin loistokertoimella 4,60. Tasapelillä panos palautuu.

Avaa pelitili Unibetille ja lunasta 110+10 euron bonus!

Vetovihje: Atlético Madrid +0 maalia (asian handicap)
Kerroin: 4,60
Peliyhtiö: Unibet (100+10 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Tiistai 6.12. klo 21.45
TV / stream:  Viasat Sport Xtra, Viaplay